Sidor

tisdag 27 december 2011

Vårkänslor???

Nä, faktiskt inte så mycket, trots att vi (enligt mig) har en underbar vinter. Passar mig perfekt då jag verkligen hatar snö. Vissa saker tänker man inte på så mycket. Som på vad som växer utanför trots att man kan gå där flera gånger om dagen ibland. Fast idag såg jag det när jag hade varit och handlat.

Jag har ju ett litet fågelhus framför mitt köksfönster där jag matar fåglarna. Katterna bara älskar att sitta i fönstret och tjattra på dom.Många frön åker ju i backen och idag så jag då att det som har trillar ner har börjat gro. Gick in för att hämta kameran och ta lite bilder. Gick då även och kollade lite i rabatten, och nedanför kan du se...det växer. Till och med lökarna i krukan, påskliljor. Den brukar ju vara frusen vid denna tidpunkten.
Första bilden är med snögubben som jag har ute....så ni ser att det är "vinter"










2 kommentarer:

  1. Vilka vårbilder!!! Visst är det härligt att slippa snön! O fåglarna sjöng vårmelodier häromdan o i dag var det strålande vårsol / Kram

    SvaraRadera
  2. Häftigt!!! Min lavendel som jag glömt sätta in i garaget är vid liv fortfarande....hoppas även på att solanumen klarar sig!Katterna jagar förivrat flugor som letat sig ner från vinden...suck!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck