Sidor

torsdag 29 december 2011

Kurt badad

Tackar Mia för hjälpen idag med att bada Kurt. Han har muskler den grabben...jisses vad stark han är. Men han var ändå lugnare idag än när vi badade honom i oktober. Fast idag skrek han...visste inte att han hade dom röstresurserna. Att bada honom var tvunget, han hade fått tillbaka sin fettsvans. Passade samtidigt på att bada Jamie då jag tyckte att det behövdes. Jag är så tacksam att Mia hjälper mig...finns inte en chans att jag hade fixat det själv.

Jag är bebissjuk. Så in i norden. Ååååå vad jag skulle vilja ligga och titta i en bolåda just nu, och bara sniffa och lukta på små goa bebbar. Istället får jag nöja mig med att se på bilder som jag har tagit.


Milla (Alyssa Milano)




Julian McMahon



Iggy Pop




Maya (Demi Moore)




Wille (Enrique Iglesias)

4 kommentarer:

  1. Vilka gose-bilder, det är en till här som blir bäbissjuk ... å så beställer jag oxo badassistans!!! Mia, Lotta!!! Hjälp!

    SvaraRadera
  2. Vase´go, de var så lite..och tack själv för hjälpen med annonserna!!!!! Ja vad ska man säga om bilderna???? Helt underbara!!! Helt fantastiska foton...och bebissjukan finns här med på mycket hög nivå vill jag lova ;)) //Kramizzz

    SvaraRadera
  3. ...visst kan vi hjälpa dig Lena.....eller vad säger du Lotta, ska vi bege oss mot Allingsås nån dag???

    SvaraRadera
  4. JAAAAAAA, Lena gillar detta väldigt mycket, Mia!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck