Sidor

torsdag 8 december 2011

Suzie har flyttat

Idag har då Suzie flyttat till ett nytt hem och en ny familj i Nyköping. Så tråkigt och ledsamt. Jag försökte in i det längsta att det inte skulle behöva vara så, men både för hennes skull och för dom andra katterna så var det här det bästa för dom....känns inte bra att tänka på mig i detta läget. Hon trivdes inte...det bara är så. Hon gillar inte att vara bland andra katter, och i hennes nya familj kommer hon att vara ensamkatt vilket jag också önskade.

Det bådade gott när dom kom och hämtade henne. Nu är hon ju inte sådan att hon springer och gömmer sig när det kommer någon...hon går gärna fram för att se vem det är, sedan är det bra och hon går och lägger sig någonstans. Men hon gick fram både till Janne och dottern och strök sig mot dom och ville bli klappad. Dock var hon inte alls glad i att behöva komma in i transporten, hon gillar ju inte att åka bil. Jag kommer att ha kontakten med dom så klart, och kanske framöver om allting går bra och dom känner sig redo....då kanske det blir bebbar mellan Fjodor och Suzie igen. men det är inget som är säkert, vi får se vad framtiden har åt oss.
Önskar Suzie och hennes nya familj lycka till. Själv sitter jag med tårar i ögonen :(





2 kommentarer:

  1. Åh lilla Suzie, hoppas du får det bra och kommer att trivas i ditt nya hem!! Det är alltid svårt att ta beslut om omplacering, men man måste ju tänka på djuret i första hand. Önska Suzie och Janne med familj lycka till ;) Kramizar

    SvaraRadera
  2. Åhhh den lilla söta goa ... så tomt det blir på Rosenvägen. Lycka till, nya familjen, tillsammans med Suzie!!!
    Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck