Sidor

onsdag 7 december 2011

Klösen klar

Och så var den då klar. Fast jag fick göra om lite för jag var inte nöjd. Och jag ångrar ändå nu att jag inte satte så underdelen av det jag gjorde om blev bara lite längre. Jag lät nämligen tyget hänga lite nedanför, blev som en liten gömma och där gillar dom att vara. Det blev inga bollar som jag satte dit heller utan jag sydde 2 nya kuddar med kattmynta i, dessutom hade jag isär ett par av katternas gamla leksaker som var färdiga för soporna. En liten sak som pep som en mus fick plats i den ena, och i den andra hamnade en del bjällror. Och precis under trappen så snörjde jag ihop en annan mus som pep.

Tog även in bänken som var ute på altanen. Vi sitter ju ändå aldrig på den, och den står bara och blir fuktig nu. Den är vid klösen med skönt tyg på.....även det ett ställe som dom gillar att vara på. Tyget hänger som en duk ganska så långt ner. där har dom chansen att få vara lite för sig själva.....under där finns nämligen 2 bäddar också :-)

Har även fått en del nya idéer i skallen som jag har tänkt att göra så jag har tagit hem lite pappersrör. Ska bli spännande att se om jag får ihop det som jag har tänkt. Dessutom så finns det ännu en sak som jag ska göra. Har köpt skålar till det idag :-) Men jag är osäker på om jag fixar det.....vi får se :-))






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck