Sidor

fredag 2 december 2011

Nya visitkort

Jodå, visst har jag visitkort. Dom allra första som jag gjorde och beställde har jag till och med kvar...men.....hmmmm. Av dom har jag verkligen hur många som helst, men där stämmer ingenting alls, varken telefonnummer adress eller hemsida. Den jag beställde sistens blev så klart fel också, postnumret, fast det brydde ajg mig inte så mycket om. Men hälften av bilderna blev beskärda på det viset att en del av texten kom bort. Jag skrev och klagade och fick tillgodo.  Men nä....nu bestället jag från ett annat ställe. är man inte nöjd så ska man helt enkelt inte beställa från samma ställe mer. Stället som jag beställer genom denna gången är samma som där jag beställde årets julkort. Lite dyrare är det, men det blir nog bra.

Så idag har jag grejat lite med grafik igen. Och alltså gjort design till nya visitkort. Det fick bli 3 olika, lite roligare att ha med sig på utställningar. Och för tillfället så sitter jag och fixar till en liten fotobok med kullarna som jag har haft...tar lite tid men det blir snart klart. OCH, jag har även beställt 3 nya förstoringar. Har 3 bilder som jag verkligen gillar, det är på Luna, Priscilla och Olivia.

Så här ser dom nya visitkorten ut




Och så här ser dom gamla ut




Det går bra med Patrick här hemma. Men det ÄR jobbigt att ha en liten hane som tror han är stora grabben. Han försöker para sig med tjejerna. Givetvis blir det ju inget av det, det resulterar bara i en massa spott och fräs från dom. Så Patrick får vara inne med Kurt. Och han i sin tur försöker para sig med Patrick. Men Patrick säger ifrån och vill hellre leka. Hmmmm.......Han måste komma till en egen familj snarast.





1 kommentar:

  1. Jag MÅSTE verkligen ta tag i det där med visitkort!!!! Men så får jag kreativitetsångest när jag ser dina fina ...
    TACK så rysligt mycket för det JULIGA HÄRLIGA JULKORTET, Lotta!!!! Det pryder sin plats på byrån i hallen!
    O så hoppas jag att Kurt tar väl hand om lille P till det löser sig. Kramisar från hela gänget!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck