Sidor

måndag 12 december 2011

Ostfyllda köttfärsbiffar

i krämig sweet chilisås......
Jag älskar att laga mat, tycker alltså att det är riktigt roligt. Men ibland, ganska så ofta så tryter fantasin om vad man ska ha till middag. Då går jag till min stora inspirationkälla Kryddburken. Av alla recept som jag har provat som hon lägger ut så har alla varit hur goda som helst. Jag kan villigt erkänna att det hade varit supergott med klyftpotatis till...men...jag äter ju inte potatis nu, även om jag har "fuskat" sista tiden. Istället så har vi blomkål till. Och jag kan lova att det var lika gott ändå. Och absolut bättre för min mage. Jag gjorde på 2kg som hon skrev och det skulle bli 20 biffar. Och det blev det. Men jag har inte så stor ugn så jag fick bara plats med 16, dom sista fyra fick jag steka. Det som blir över hamnar i frysen. Och det känns så bra att Benny gillar det jag lagar. Jag frågade ifall att han kanske hellre ville ha klyftpotatis med det ville han inte, han ville ha samma som jag. Vill du komma direkt till receptet klickar du
HÄR

Här har jag gjort dom klara för ugnen




Efter 45 minuter så det ut så här. Det var så smidigt att tillaga dom i ugnen, inget stekos och massa skvätt på spisen, behövde inte ens vända på dom.




Nu ligger det klart för att äta




Och jag kan lova att det blev väldigt mumsigt.

2 kommentarer:

  1. Ser väldigt gott ut. Tyvärr så tycker jag inte om att laga mat. Jag gör det för att jag måste äta så här hemma blir det väldigt enkelt. Ha det bra. Kramar från Kerstin

    SvaraRadera
  2. Riktigt gott gott!!! Du inte bara kan laga mat, du är en super-matfotograf oxo. Du får öppna Studio! / Kramar dig jättemycke o hoppas du får en lite bättre nattsömn i natt.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck