Sidor

tisdag 6 december 2011

Fixat klösen

Köpte ju en klös i våras eller somras...kommer inte ihåg. Den var billig och den är bra. MEN...jag hade små blå tussar överallt som retade gallfeber på mig. Jag anade det redan när jag köpte den men tänkte redan då att jag skulle "renovera" den. Och det har jag gjort idag. Tog dock mycket längre tid än jag trodde, och vad det har gjort med tidigare klös....men det beror väl på att detta tyget var så tjockt. Men men....nu är det nästan klart. Orkade inte mer idag, men det ska dit en boll som hänger och så ska jag sy fast ett par flikar....får ta det imorgon. Och imorgon ska jag också sy fast resårband på det som jag sydde till bilens framsäten.....det är så kallt med skinn nu när det är vinter.

Före och efterbild





Så här såg den alltså ut innan jag började. Rätt så sliten på kort tid men katterna gillar att klösa på den.



Här hade jag lust att bara slänga allt på tippen, det var jobbigt





Och här är alltså slutresultatet...


3 kommentarer:

  1. WOW...den blev ju kanonsnygg!!! Skulle behöva klä om ett par oxå, men är så osäker på hur man gör...så jag förstör nog dem bara mer ;)// Kram

    SvaraRadera
  2. Vad tjusigt det blev! Och vilket härligt tyg du använt:). Jag funderar fortfarande på vad jag ska använda biten av det tyget jag fick av dig till. Några idéer finns det... ;)

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  3. Supersnyggt du är otroligt duktig!

    Saknar dig kram!
    Nicole

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck