Sidor

måndag 26 december 2011

Bilder & filmer

Tog en liten runda med kameran idag bland dom små. Att locka dom för att ta bilder är inga problem, bara att ta fram vippan och leka med dom. Men att sedan få dom till att sitta still fungerar inte alltid...som ni vet :-)
Egentligen behöver jag itne ta bilder på dom...dom hinner ju liksom inte växa på bara några dagar. Men jag tycker det är roligare att blogga om jag får med någon bild. Och idag blir det även "lite" filmer.

Nu är det snart slut på detta året. Jag har kommit in i en period då jag tycker det är roligt med design (om nu någon har missat det) Att ändra på hela min hemsida är inte aktuellt, det är alldeles för många sidor. Så jag passar på att ändra här i bloggen. Julen är ju trots allt över och nu väntar nyår. Så nu får ni dras med denna designen ett litet tag. Jag har ett STORT projekt att ordna med nu, något jag brukar få göra inför ett nytt år. Och det är bara så otroligt tråkigt och jobbigt men ett måste. Jag ska rensa på mitt webbhotell, ta bort alla bilder och sådant som inte är aktuellt. Sen ska jag ladda upp ALLT igen efter att jag även har rensat i min mapp där jag har hemsidan i min data.

Luna






Patrick













Priscilla








Olivia
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck