Sidor

lördag 1 januari 2011

Tindra är parad!!!!

Var ju liksom inte meningen att det skulle stå som rubrik idag, utan jag vill önska Gott Nytt År, och en trevlig fortsättning till alla mina läsare. Jag önskar er alla det bästa under året som vi nu har framför oss.
Dagens rubrik är ju nästan ett måste för mig själv då jag ofta går till bloggen för att kika på vissa saker då jag är glömsk. Och idag så vill jag ju komma ihåg att Tindra är parad. Tindra har inte visat någon form av att hon var på väg in i löp. Fjodor har nosat på henne mer än 1 gång om dagarna, men det gör han ju liksom hela tiden. Dessutom så ligger ju både Kurt och Kevin och suttar hos henne.....även om Kurt mer eller mindre har slutat. Men Kevin är där varje dag så jag trodde liksom inte hon skulle gå i löp heller. Men men.....vad fel man kan ha. Igår sent på eftermiddagen så parades dom första gången, och sedan dess har det varit många parningar. Tindra hon uppför sig precis som förra parningen......slår sig runt flera flera varv. Benny blev ju orolig för han har ju inte sett detta beteendet på henne innan. Och jag har ju för mig att hon gjorde så....kollade förra parningen mellan dom......och visst var det som jag trodde. Om det är så att det tar sig......så kommer hon att få sina bebisar vecka 10.....den 7 mars om hon går 65 dagar. Men förra gången så gick hon ju bara till dag 64. Har vägt henne idag givet vis och vikten visar på 3646g. Kommer att väga henne på lördagar framöver, och nu är nästa mål om 3 veckor....Rosa tuttar :-) Och OM hon är dräktig så kommer hon att få 2½ vecka efter Suzie......OM nu Suzie är dräktig :-) Ett par bilder på Fjodor och Tindra....visst är dom söta ihop???








En bild på Suzie får det också bli




Igår så skulle jag ju skriva vad Kevin och Kurt väger, men glömde faktiskt av det. Dom blev ju 15 veckor. Vikten på Kevin är 1749g, och Kurt väger 2157g. Vikten skiljer ju sig ganska så mycket mellan dom, men det beror ju på att Kevin är silverfärgad och Kurt är solid. Silverfärgade väger ju lite mindre......vad jag har fått veta. Några kort på grabbarna blir det idag. Sätter ut alla här, så det blir en del bilder :-) Och extra många bilder på Kevin så hans blivande matte har något att titta på :-)

































Denna årets nyårsnatt är väl en som vi sent ska glömma.......iallafall om man heter Benny. Usch och fyyyyy. Han har ju varit dåsig i 2-3 dagar innan, ont i kroppen och så vidare. Igår eftermiddag så började han må illa och var på toa ett x antal gånger. Och han har fått tillbringa rätt så mycket tid på toan inatt också. Han har spytt precis hela natten, och ja.....Jag vet ju liksom vad jag har att vänta mig. Ingen höjdare precis, men jag har inte lika ont av att spy som Benny. Han spyr ju för att han mår illa, och så spyr han för att han har spytt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck