Sidor

fredag 14 januari 2011

Kurt & Kevin 17 veckor

Och dom växer vill jag lova.....speciellt Kurt. Har ju berättat tidigare om viktskillnaden mellan Kevin och Kurt.....det här med svart och silver. För att även om Kevin är silver så är han en stor silverbebis. Jag kommer att göra en vägning på dom igen om 3 dagar, då är dom 4 månader. Och jag kollar ju lite på mina katter som jag har hemma och vikten på dom. När Fjodor var 4 månader så vägde han 2339g. Nu tror jag ju kanske inte att Kevin kommer upp i den vikten på 3 dagar, men ändå. Fjodor ÄR ju stor för att vara silver, och det är alla hans bröder också. Och jag kan mycket väl tänka mig att Kevin kommar att bli lika stor som Fjodor.....minst. Kurt då???!!!! Ja, jag vet inte vad jag ska säga om den grabben. Mer än att jag är otroligt glad över att han bor hemma hos oss. För trots att jag inte är överförtjust i svarta katter så är Kurt riktigt riktigt snygg. Och riktigt STOR. Man kan redan nu se att han har stora tassar, och att det är bredd mellan framtassarna. Vikten på dom idag är
Kurt 2524g. Han har ökat med 190g denna veckan.
Kevin 2000g. Han har ökat med 99g under veckan.


Kurt








Kevin








Idag så har jag gjort en ny bädd. En bädd som jag är lite stolt och mallig över....gillar den mycket. Och den är snyggare i verkligheten än på kort. Har lagt ner rätt så mycket arbete på den, men jag kände att jag ville sy den och ha den så här. Jag har bara gjort en. Ska lägga ut den på Facebook och se om det finns något intresse för den. I så fall så blir det till att sy några sådana också till utställningen. Bild på den finns nedanför. Men ni ska inte tro att jag fick sy den själv. Kevin har minsann hjälp till. Jag plockade ner honom på golvet hur många gånger som helst, men han var lika snabbt uppe igen.Som tur är så förstår han när jag säger nej. För han skulle tvungen sitta/ligga och se på när jag sydde :-) Bädden är i jeanstyg, och insidan är så där mysigt luddig. Samma material som jag använde när jag klädde klösen. Och på utsidan så satte jag dit tryckknappar i silver. FAST....nästa jag gör så ska jag försöka få igenom knappen mellan båda tygerna och skumgummit som är emellan.....vilket jag inte riktigt tror att jag får ihop.

För ett tag sedan så berättade jag ju också att jag skulle föröka mig på att sy möss, och det funkade ju. Idag så tänkte jag sy en i skinn/skai. Det var superlätt att sy i det tyget, och jag fick ihop det riktigt bra. MEN....när jag skulle vända på den så blev det inget bra alls. Jag slet som bara den, tog lång stund. Och när jag väl fick den på rätt sida så blev det inge bra för jag hade bucklat till den så mycket. Så jag slängde den. Istället så sydde jag typ runda bollar, men jag broderade våffelstygn längst ut. I med kattmynta och stoppa den. Givetvis så skulle ju mina katter just i det ögonblicket sova så jag fick väcka dom. (Jag vet.....fyyyyyy mig) Men tack vare att dom var så trötta så fick jag inte den reaktionen som jag trodde. Visst, dom lekte med den en liten stund och sniffade som bara den. Ändå så tror jag inte att lukten av kattmynta kommer igenom. Så jag får se om jag kommer att göra flera sådana. Tänkte ju haft med mig av dom till utställningen också.



Jo, jag har kollat.....det finns inga hål




Knapparna var roliga att leka med, och så låter dom.




Jag kollar bara läget.....jag RÖR INTE TRÅDEN !!!!




Men jag gör ju inget.......Ligger bara och tittar efter så du inte missar något.




Så här ser de ut, och under leksaken.










2 kommentarer:

  1. Den blev supersnygg!! Och visst är de underbara de små hjälpredorna... ;)

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  2. Haha Kevin och Kurt blir riktig superduper söta på bild och deras färgen är ju underbara, sen bilderna när han hjälper till, haha jag sitter med ett stort smile hela ansiktet :)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck