Sidor

tisdag 18 januari 2011

Suzie 5 veckor

Jag vågar knappt skriva det.....men tiden går så fort. Jag har ju varit lite osäker på att hon ska ha smått då hon inte har gått upp i vikt så bra......trots att jag har sett dom rosa tuttarna. Men nu syns den lilla magen på henne rätt så mycket. Äter dåligt gör hon fortfarande. Men så har hon ju aldrig varit något matmonster tidigare heller. Ni anar inte hur spännande det är att vänta på dom små......tänker då speciellt på färgutfallen. Blir det någon i rödsilver? Och undrar om hon får något långhår....båda bär ju på långhårsanlaget. Vilket i och för sig alla mina katter gör. Tänk om det kommer en till liten chokladsilver....gärna tjej då :-) Bägge bär ju på choklad. Tankarna snurrar i skallen på mig hela tiden. Vikten på henne idag är 3921g, och hon har ökat med 185g under veckan. Nu sammanlagt 541g. Hon vilar en hel del på dagarna men inte lika mycket som mina tidigare honor. Hon leker lite emellanåt, och som jag har skrivit tidigare, hon ska vara med mig överallt. Så om jag reser på mig så är hon genast med mig. Jag hade bara tur att jag fick en bild på henne idag när hon låg och vilade, för direkt efter fotot så kom hon och skulle kela.

Kevin har idag varit och tagit sin spruta mot rabies. Det gick hur bra som helst. Han fick sitta framme med mig så han slapp att vara ensam där bak. Och han var så söt när han satt där med framtassarna utanför gallret och höll dom på min hand. Han till och med somnade så. Snart så får han träffa sin nya matte Satu. Hoppas att hon kommer att gilla honom. Det är ju nackdelen med att hon bor så långt bort....hon kan inte komma och kika på honom bara så där.

Även idag så har Fjodor och Jamie fått vara isär. Men nu tidigare ikväll så fick Fjodor komma ut och han visade inte det minsta intresse för Jamie. Men för säkerhets skull så får han vara här i lyxsviten själv inatt igen, och även imorgon bitti när jag ska iväg med mamma. Vill inte ta några som helst risker. Fast inatt så kommer jag att sova här i rummet med honom så han slipper känna sig helt utanför. Inte för att jag tror att han bryr sig egentligen, det är nog bara jag som tänker så.

2 kommentarer:

  1. Ååhhh så spännande med bebisar!!!!

    KRAMIS
    N

    SvaraRadera
  2. Så spännande! Och här kommer rapport från Mia, som tidsmässigt följer Suzie. Efter vägning i går: ökat 195g sista veckan. Sammanlagt gått upp 560g och väger nu 4360g. Rund o goooooo!
    Kramar
    Lena, Mia, Bus o Biggis/katten med det långa håret ...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck