Sidor

söndag 16 januari 2011

Jamie löper!!

Kom ganska så oväntat måste jag säga. Och hon är väl inte i direkt löp, men Fjodor vill så gärna. Som tur är så har hon dragit sig från honom. Detta kom redan igår kväll, så Fjodor har fått campera i ett eget rum inatt. Och jag måste säga att jag blev väldigt förvånad för det kom inga ljud från honom alls. Jag testade att klia Jamie lite i ryggslutet idag, och visst puttar hon upp rumpan.....för att 5 sekunder senare lägga sig på sidan....alltså inte mogen än. Men jag har tagit till säkerhetsåtgärder idag så dom har inte fått vistats i samma rum......dom har turats om :-) Och fast jag helst ville slippa piller så fick Jamie det idag. Det är långt fram tills hon får paras så det är kanske lika bra. Och då slipper också Fjodor dessa hormonändringar.....vilket på sikt får honom att gå ner i vikt igen. Vägde honom idag, och vågen visar 5041g. Han håller sig fortfarande lite över 5-kilosgränsen, men bara för några dagar sedan så var han under.

Under förmiddagen så avslutade jag mitt projekt med att uppdatera sidan och rensa från mitt webbhotell. Kändes inte så bra måste jag erkänna när jag tog bort mapparna på Milla, Dino och alla dom andra som den senaste tiden har flyttat. Blev faktiskt väldigt ledsen, för givetvis kunde jag inte låta bli att titta på alla korten också. Sen så har jag laddat ner lite nya teckensnitt och det gick ju bra efter många om och men. Efter det så har jag bråkat med mitt PSP-program. Jag får alltså inte dit pluginsen hur jag än bär mig åt. Jag har för mig att jag behövde någon dll-fil, men minnet är ju inte alls som det ska. Men jag ger inte upp. Funkar ju bäst på morgonen så imorgon så ska jag försöka igen.

Jag är GLAD!!!!! Nu har jag fått 2 nya bloggar att följa. Anna har börjat också, det är hon som har Kate, och så Diddi som har Freddie. Även Lena som har Mia (Cameron Diaz) håller på att fixa en. Jag vet att jag kan vara tjatig när det gäller just att man ska blogga, men det har lönat sig :-) Kolla efter länkarna till vänster under bloggar som jag besöker.
Så gott som alla mina kattungeköpare har bara pratat gott om att jag bloggar. Ett sätt för dom att följa bebisarna innan dom flyttar hem till sina nya familjer, och även efter flytten så har dom fortsatt läsa bloggen. Kul tycker jag, även om jag inte har så mycket att skriva om.

Jag skrev ju för inte så länge sedan att jag har lite planeringar framöver. Hmmmmm. Dom flesta som är inblandade i detta har nog fått sin inbjudan, så nu kan jag visa den här :-) Ville göra en lite annorlunda inbjudan, och som sagt, den kommer här.





1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck