Sidor

tisdag 11 januari 2011

Suzie 4 veckor

Tycker inte att det var så längesedan som jag skrev att hon parades :-) Men nu har det alltså gått 4 veckor. Och JAG tycker att jag kan se en liten liten bula redan. SÅ spännande så det är olidligt. Jag kan inte se så mycket till skillnad på henne innan parningen och nu. Ja, förutom att hon är så extremt kelig.....nästan överdrivet. Hon älskar att ligga vid datan när jag sitter här, och visst.....jag gosar med henne en stund, men jag måste ta bort henne när jag bloggar....det funkar inte annars. Vikten på henne idag är 3736g och hon har under veckan gått upp med 75g , sammanlagt 356g. Tycker dock att hon äter dåligt, och att hennes viktökning under veckan inte har blivit så mycket.

Idag så har jag tagit lite nya bilder på Fjodor. Han är helt underbar, min lilla kille. Och sedan jag har fått blixten så är det ju en fröjd att ta bilder på honom. Emellanåt så kisar han, men det är inte värre än att jag sätter ut bilderna :-) Längtar verkligen till utställningen i mars och få höra vad domarna tycker om honom nu.

Nu har jag också fallit för trycket att skaffa Spotify. Framför allt för att jag vill höra all den nya musiken som jag gillar. Så jag har suttit och lyssnat lite idag, och sparat lite favvolåtar. Dessemellan så har jag gått igenom vardagsrummet med att damma, dammsuga, tvätta mattorna där och svabba golven. Hann även en sväng till Smålandsstenar och gratta Madde på födelsedagen. Det är brorsan Nenads tjej. Mamma var med (såklart) och med lite kaffe och snack så försvann 1 timme ganska så snabbt. Tog samtidigt vägen förbi tippen och lastade av det som jag hade i bilen.

Här är lite bilder på Fjodor...resten finns på hemsidan.





2 kommentarer:

  1. Åhhhhh så fin han är gillar verkligen Fjodor!!! Men det gör väl ALLA!!!

    Storkram

    SvaraRadera
  2. Vilken liten snygging han är Fjordor! Brorsan hälsar :)!

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck