Sidor

söndag 2 januari 2011

Lite uppdatering/ändring

blir det idag här på bloggen. När Anngert var hos mig senast så visade jag henne hur man fixar en blogg. Allt väl alltså. Tills för någon dag sedan då  hon hade sett att man kan ha flera sidor på bloggen och undrade om jag visste hur man gör. Noop, jag hade inte en susning. Igår så ringde hon mig och talade om att hon hade kommit på det, och berättade hur man gjorde. Och jag hakar så klart på....blir ju superbra. Och jag kommer inte att lägga ner min hemsida, men på något sätt så känns detta också som både blogg och hemsida. Man kan göra lite av varje. Tror minsann att jag ska tipsa lite folk om denna bloggen nu. Det är ju något som dom kan göra själva sen med att lägga upp bilder och skriva lite om både katter och lite annat. Jaaaaaa....Lena, Mias matte....jag menar dig också. Och så ska vi inte glömma Mia....Julian & Bellas matte. Tycker gott hon också kan börja blogga.


Anngert har ju gjort egna kort som hon har på utställningarna på sina katter. Och jag har gillat idén men inte riktigt kommit till skott. Jag har liksom bara satt ut bilder på dom, inget mera. men idag så har jag fixat lite med det. Man kunde ha upp till 10 sidor här, och varje katt kommer att ha en egen sida när jag sätter ut bilder på dom och berättar om dom. tror det blir rätt så bra för mig också...får bättre koll på allt. (tror jag) Om du kollar precis ovanför detta inlägget så ser du att det står Start, Mina katter och så vidare. Klicka på en av flikarna, det är det nya :-)
Så mycket mer har jag väl inte att skriva om idag. Benny är på bättringsvägen, och jag har inte fått något än. Har känt mig lite illamående, men det har varit lugnt. Och jag hoppas att det förblir så.

1 kommentar:

  1. Ja ja jaaaaa ... det har jag visst sagt nån gång ... att det ska bli berättande när / OM det blivit bäbisar på gång .... Visst hoppas vi med spänning. Tycker nog att Mia börjar se lite KRAFTIG ut. Hon har gått upp väldigt snabbt i sin "matchvikt" efter kärleksbesöken då hon tappade ordentligt. Från 3.600 till häromdagen uppe i 3.940
    Återkommer i frågan!
    Kram
    Lena & CO

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck