Sidor

lördag 15 januari 2011

Tindra 2 veckor

Givetvis så finns det ju inte så mycket att se på henne än, vet ju inte ens om hon är dräktig. Men jag har ju vägt henne och vågen visar 3677g. Så hon har gått upp 93g på 1 vecka. Nästa vecka kanske jag kan se tuttarna om dom är rosa och om det går att se.

Idag var ju planen att jag skulle klippa ut tyget till insidan av bäddarna, men se det blev inget med det. Påbörjade något som jag har tänkt göra läääääääääänge, något som är så tråkigt. Och det är att uppdatera min hemsida. Jag har ju en del katter som har flyttat. Jag har ändrat mailadressen på alla sidorna, Kurt har fått en egen sida och mycket mera. Håller på nu att göra nya sidor till Milla, Bella, Maya och Eva. För även om dom inte bor här hos mig längre så vill jag ha lite bilder att visa upp och länka till från sidan tidigare kullar. Men just det är inte klart än. Blir nog till att sitta vid datan imorgon också, och jag har ingen större lust. Ska ju även ut till mitt webbhotell och plocka bort en massa som inte behöver vara där. Och då är det till att hålla tungan rätt i mun så man inte tar bort för mycket. Har hänt mer än en gång.

Jamie badade igår kväll. Och det var inget frivilligt bad. Jag var på toa innan jag skulle lägga mig och försökte kissa. Som tur var så kom det inget. För precis när jag reser mig och är på väg NER med locket så kommer hon farande som en raket.......rätt ner i vattnet. Och som sagt, jag är glad att det bara var vatten där. Hon trodde väl att locket var på för hon brukar hoppa upp i tid och otid. Det var bara framtassarna som blev lite blöta, för jag snappade upp henne illa kvickt. Vet inte vem av oss som blev räddast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck