Sidor

fredag 7 januari 2011

Kevin och Kurt

är idag 16 veckor. OM det nu är så att någon har missat att Kurt stannar hemma hos oss, ja då kan jag ju berätta det igen. Kurt stannar hemma hos oss :-)
Meningen var ju att Kevin skulle flytta den 12 februari, men det har blivit lite ändrade planer. Saija som har British Dream ska till Växjö den 5 februari så jag ska åka med honom dit istället. Och så får han vara hos Saija fram till den 12 februari då Satu kommer. Det blev smidigare så av olika anledningar som jag inte kan gå in på......Inte än :-)

Och Kevin då. Ja, han är ju bara så helt underbar. En sådan lugn, trevlig och social kille. Han har visat sig gilla att man bär på honom. Och så ska man gärna prata med honom.....då svarar han tillbaka. Han är helt galen i kött. Och när jag ropar på honom och Kurt så kommer dom direkt. Fast jag har börjat kalla Kevin för Kosti för det är namnet som han kommer att kallas för hemma hos Satu. Kosti väger idag 1901g och har under veckan gått upp 152g

Kurt.....älskade lilla Kurt. Eller lilla och lilla :-) Det är en stor pojke. Och det känns när man tar upp honom :-) Han svansar runt mina fötter dagarna i ända. Tro nu inte att han vill gosa, även om det händer ofta. Nädå....han ska ha mat...och återigen mat. Hans spökmarkering håller på att gå bort, och han blir bara svartare i pälsen.Kurt väger idag 2333g och har under veckan gått upp med 176g

Jag har fortsatt lite med min planering både igår och idag. Och Anngert....du får ha tålamod tills någon dag nästa vecka :-) Jag har även bokat boendet i Varberg nu för helgen som utställningen är. Kommer att vara där mellan fredagen och söndagen. Dessutom så har jag ändrat att Fjodor ska vara med på söndagen också TÄNK OM han inte får sitt cert på lördagen???? Hiskeliga tanke, så jag har alltså ändrat. Tycker ju att han borde få det någon av dagarna.

Jag har inte tagit kort idag, utan jag har filmat lite :-)









En bild blev det....på dagens middag :-)
Vitlö/örtkryddad kycklingfilé inlindat i bacon, hasselbackspotatis, pepparsås och sallad....Mums


1 kommentar:

  1. Gud så fina killarna är!!!! Ja, du har helt rätt att Kurt kommer säkert bli en BIS-katt han är urläcker!!!! Grattis till dina toppenfina kattungar!
    Kramis

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck