Sidor

tisdag 25 januari 2011

Suzie 6 veckor.

Idag så är det dag 42. Suzie äter fortfarande väldigt lite....ungefär som hon gjorde innan hon blev dräktig. Jag försökte känna på bebisarna idag, men det gick inte. Suzie hade inte ro till att ligga så pass länge. Jag tyckte ju att jag kände något litet, men det kan lika gärna vara hennes hjärta eller andningen jag kände. Ska testa imorgon igen för nu ska man ju kunna känna dom/den. Magen är iallafall hård på henne och nu kan man känna och se hennes tuttar tydligt. Idag väger hon 4020g och har bara gått upp 99g under veckan. Sammanlagt 640g. Ska verkligen bli spännande att se hur många hon får.
Vi får ju inte glömma Mia. Hon och Suzie följs ju åt, och det är till och med räknat att dom ska få samma dag. Ska bli kul att få rapporten från Lena.

Kurt har nu kommit upp över 3kg....idag väger han 3020g :-) Och han har nu alltså gått förbi Jamie som väger idag 2865g Kevin väger 2286g, så han ökar på bra han också. Och han har inte mått dåligt efter rabies sprutan vilket känns skönt. Jag har tagit en del bilder idag och dom kommer alla här :-)

Först ut Suzie. Man kan se den lilla magen lite iallafall.




Kevin








Kurt





Blandat






4 kommentarer:

  1. Rapport från Mia dag 44, som fortfarande äter som en häst. Dagens vikt: 4543g. Har gått upp 183g sista veckan. Har försökt känna på den runda goa magen, men det gillas inte alls. Just nu har hon tjatat sig till att få gå in i garderoben ... OJ! Nu ramlade det ner en massa saker där inne ... Mia är på upptäcksfärd och röjer runt ordentligt ... måste gå o kolla läget ...
    Kram från oss alla!
    Lena

    SvaraRadera
  2. Vad maffig Kurt ser ut trots att han är så ung! Svart är inte min favoritfärg på katter, men han är verkligen fin!

    SvaraRadera
  3. Hhmmm, det är alltid en fröjd att titta på dina fina katter och Kurt och Kevin är urläckra!!!!
    KRAMIS

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga bilder på Kurt & Fjordor :)!

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck