Sidor

lördag 22 januari 2011

Ellen & Eva

Jag har alltså varit iväg idag på en liten resa. Följde med Mia (hon som har Julian) till Växjö. Hon skulle hämta några tavlor som hon hade köpt via blocket. Meningen var från början att hon skulle hämta dom i Nybro. När hon frågade om jag hade lust att följa med som sällskap så tyckte jag att det kunde jag ju göra.....skönt att komma hemifrån lite iallafall. Och så kom jag ju på att Eva & Ellen bor i Nybro så jag frågade om vi kanske kunde hälsa på dom också, och det kunde vi. Blev lite ändringar dock, tavlorna kom till Växjö. Men vi åkte till Nybro iallafall.

Först var vi upp en sväng hos Mias mamma som bor i Växjö, tog en kopp kaffe och tjatade. Sen iväg till Nybro. Sofi som har tjejerna hade inte hunnit komma hem än från sitt jobb, men skulle vara hemma om 5 minuter. Så vi gick in i en butik som låg dörren intill och kikade. Hittade där en så snygg katt i svart sammet och med ett strasshalsband. Så jag kunde inte låta bli.....jag köpte den. Strax kom ju Sofi och vi gick upp till henne.

Väl uppe så trodde jag ju att Ellen & Eva skulle komma till dörren. Här hemma har dom ju alltid varit framme vid dörren för att hälsa, oavsett vem som kom. Men nääää, ingen Ellen och ingen Eva. Men deras Molly, som också är britt kom fram. Försökte locka fram båda tjejerna men det gick inte så bra. Jag som hade tänkt ta en del kort fick inte så många. Ellen kom ju fram men det tog lång stund, och Eva kom strax innan vi skulle åka hem. Och tyvärr så kunde vi ju inte stanna längre, var tvungna att tänka på hemresan. Hur som helst, jag fick ju iallafall se dom en liten stund och se var dom bor.


Eva




Ellen








Molly




Sofi




Mia som jag åkte med




Katten som jag köpte. Syns inte så bra, var svårt att ta en bild på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck