Sidor

måndag 10 januari 2011

Kevin och Kurt!!!

Ja, vad ska man säga. Mer än att övning ger färdighet. Jag lyckades ta en bild igår kväll. Idag var läget tvärtom, Kevin försökte para Kurt, men jag hann inte ta fram kameran. Dom hittar på nytt varje dag. Fast Kevin gillar mest att sitta vid datan när jag sitter här. Emellanåt så får ingen annan än Suzie vara uppe. Hon är så otroligt mammig nu, och piper på mig så fort jag rör mig
-Snälla......Kela med mig......Viska i mitt öra att jag är fin........




Jag har nästan varit duktig idag. Har hunnit med att göra massor. Redan när jag var uppe......vid 5-tiden så tog jag med mig salt och saltade gången till förrådet. Under dagen så har jag ordnat iordning där.....igen. Alla tomtar skulle tillbaka på plats, och så även adventsstakarna. Och så en massa kartonger och annat som jag ska ta till tippen imorgon. Passar på när det var skönt ute och jag kom åt i gången med bilen. Att jag tog itu med det beror främst på att jag ville åt nätdörren. Som givetvis stod längst in. Jag hade bestämt mig att idag skulle den upp. Och dörren här inne skulle ut i förrådet. Vill få klart allt sådant innan dom planerade parningarna med Fjodor och andra tjejer äger rum. Sedan så klädde jag det som jag snickrade ihop förra året, och som skyddar kattungar till att komma åt datasladdar. Först hade jag tanke på att måla det, men tyg är snällare. Dessutom så tror jag att blivande bebisar kommer att älska att klösa på det tyget. Möbeltyg som är stark.

Under dagen så ringde mamma också och undrade om jag hade planer på att åka till Smålandsstenar, och det hade jag. Jag skulle till kyrkogården, och det var dit hon också ville. Idag är det 24 år sedan som min pappa dog, så jag ville dit och tända ett ljus.

Så här såg det ut först




Och så här ser det ut nu







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck