Sidor

söndag 9 januari 2011

Julian McMahon

Idag så åkte ju Benny iväg igen. Jag var med, han körde dit och jag körde hem. Och nu när jag ändå var i Värnamo och åker förbi Forsheda ringde jag till Mia igår kväll och undrade om hon var hemma och hade lust att bjuda på kaffe, tjata lite, och så ville jag så gärna se Julian.....och givetvis fota honom. Jag måste ju säga att jag blev rätt så mallig när jag såg honom.....vilken bjässe han har blivit, och så fin. (tycker jag iallafall) Mia vägde honom igår och då vägde han 3766g, och han ökar på stadigt. Han väger alltså mer än 1 kg mer än Jamie, exakt 1022g. Visserligen så vet ju även jag att vikten skiljer mellan hona och hane, till och med mellan solida och silver.....MEN 1kg???? Jaja.....han blir nog en fin grabb när han blir stor :-) Jag tog en massa bilder på honom och jag kan utan att överdriva säga att jag har megasvårt att välja ut mina favvobilder på honom, dom blev ju så många. Så det blir en del här idag. Mia har ju även köpte en liten britttjej som hon kallar för Bella. Supersöt är hon, och något busig. Givetvis så tog jag lite kort på henne

också.

Resan hem var väl ingen höjdare. Blött ute och plusgradigt så det var helt ok. Men den vänstra slickern släppte igen, och du flög den sin kos. Jag hade inga som helst planer på att stanna och plocka upp den i någon snödriva.....vart den nu hamnade. Jag var nästan inne i Reftele så jag körde in till macken där och köpte nya. Och han som äger stället hade ju så klart bara bosch, dyra som sjutton. Bara 1-pck och det skulle han ha 390:- Tack, men nej tack. Så jag sa till honom att jag inte skulle ha för att jag tyckte att det var alldeles för dyrt.....och så ville jag ju ha två. Hmmmm. Han prutade ner på dom själv och jag fick bägge för 300:- Bra affär :-)

Väl hemma så kände jag att det inte fanns en chans att jag skulle gå upp med kassarna från affären för det var alldeles för halt. Så jag bestämde mig för att ta bilen fram till dörren, lasta av och sen köra ner till parkeringen och sakta traska uppåt. Dom var ju här i fredags tror jag och skrapade bort massor av snö just vid våra hyreshus, och framför mitt var det ju asfalt, men nerför backen var det alltså glashalt. Så jag beslöt mig för att ta en av gavlarna upp och sedan ut genom den andra. TYPISKT så tog jag ju den där dom inte hade skrapat allt. Trodde ju att det bara var lite på ytan men oj vad jag bedrog mig. Så jag fastnade. Riktigt också, för jag kom varken fram eller tillbaka. Tänkte bara inom mig på alla som har fastnat där den senaste tiden och mina tankar då. Hmmmmmm Jag var så arg, tog kassarna och gick in med dom. På med datan för att få upp ett telefonnummer, ringde Lasse som var så snäll och kom och hjälpte mig. Jag lovar.....bilen hade fått stå där annars tills snön har smällt.













Och så några bilder på Bella





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck