Sidor

torsdag 6 januari 2011

Utställningsanmälan skickad

Ja, jag ska ju alltid vara ute i god tid...som vanligt. Men det är lika bra att jag har fått det gjort så jag inte av någon okänd anledning glömmer bort det. Och jag kommer att ha med mig bara Fjodor, Jamie och Kurt. Förhoppningsvis så har både Suzie och Tindra bebisar då. Fjodor får bara följa med på lördagen, sen är han "stoppad" Det sista certet som han ska ha innan han är Grand ska ju vara utländskt :-) Och så blir det premiär för Kurt....spännande......Ser verkligen framemot mars :-)

Vi har varit i Ullared idag. Benny ville dit för han skulle köpa sig någon t-shirt och tröja. Jag skulle inte ha något, egentligen, skulle bara följa med och titta. Jodå....säääääkert jag gjorde det :-) Hittade ju massor av kläder till mig. Dessutom så handlade jag en massa annat som jag kommer att behöva för min planering. Men jag hittade inte allt. Får nog ta en sväng dit igen :-)

Skulle ha bloggat om detta igår kväll men det ville sig inte. Där jag skulle in med min text snurrade det bara en cirkel. Så nu på morgonen så kollade jag igen och den snurrade fortfarande. Så jag sökte på felet. Det visade sig vara en bug som dom håller på att fixa, och tills det är fixat får jag använda deras tidigare version av bloggen. Funkar ju det med :-)

5 kommentarer:

  1. Hej Lotta! God fortsättning på det Nya Året!!!!
    Var skall du på utställning??
    Jag har äntligen hittat en hane till Chanelle. Hon kommer att paras nu under våren. När exakt vet jag inte, det beror på hur löpen kommer.
    Ha det gott.
    Kramizzzar
    Eva

    SvaraRadera
  2. Såååå kul det ska bli med utställning jag längtar också till Mars det ska bli kul att träffa alla!!!! Och toppen att få umgås en hel helg med dig Lotta!

    Kramis

    SvaraRadera
  3. Hej lotta, när är utställningen i mars? :D och tror du jag kan dra med Freddie då? :)

    SvaraRadera
  4. Spännande med utställning! Ser fram emot det också framåt våren :).

    Måste tillägga att jag börjar bli lite nyfiken på vad det är som du planerar nu...

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  5. tänkte bara säga att så fort jag fyllt 18 flyttar vi över Freddan till IDP eller vad det heter nu förtiden :)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck