Sidor

torsdag 20 januari 2011

Jamie...för mina synder

Ja, det bestämde jag mig för idag. Jamie har jag fått för mina synders skull. Inte nog att hon hade energi i överskott....och lite till när hon var liten.....Nu gör hon precis som hon vill, och hon bryr sig inte det minsta om vad jag säger. Trotsålder kanske??? Jag tror det. Nu har hon kommit på att hon ska vara uppe på diskbänken och så ska hon vandra runt....till spisen och sen tillbaka igen. Och det är väl det enda stället som jag INTE vill att mina katter ska spaterar omkring på. Dom får annars vara var dom vill, men diskbänk och hela den biten är "aaajaj" Speciellt spisen. Visserligen har jag alltid en kastrull med vatten på den plattan jag precis har använt, för man vet ju aldrig. Hon började med detta igår. Och jag har fyat på henne och satt ner henne på golvet. Jag hinner inte mer än att vända mig om så är hon där igen. Hon lägger sig då också gärna i diskhon vilket jag absolut inte vill. Samma där, jag hinner inte vända mig om efter att jag har tagit ner henne så är hon där igen. Jag har sprayat vatten på henne, men ni ska inte tro att hon bryr sig...tittar bara illmarigt på mig som att hon säger " OCH.....Är det det bästa du kan komma på?" Kan inte göra så mycket mer nu än att ta ner henne varje gång jag ser henne och hoppas på att hon kommer på att det inte finns något av intresse för henne där.

Det blev ju ingen blogg igår. Jag orkade helt enkelt inte. Hade sådan värk så jag orkade inte ens vila. Och jag har haft ont sedan i lördags kväll och vet att jag får skylla mig själv. Sitta vid datan och jobba så länge är inge bra. Men idag så bara var jag tvungen att göra något. Ligger liksom inte för mig att bara sitta och rulla tummarna. Och trots min värk så satte jag mig och klippte ut tyget till insidorna av bäddarna. Och jag har sytt ihop 3 av dom.....utan skumgummit då. Det fick jag ringa och beställa idag. Har också sytt några myntakuddar. Sen så har jag städat. Behövdes väl egentligen inte, men jag kände att jag var tvungen att hålla igång. Var också iväg med mamma till tandläkaren. Så ni ser...hela dagen fullt upp, och det kände jag att jag behövde.

Några filmer har jag också hunnit med idag :-)








1 kommentar:

  1. Oooohhhhh så mysig Kevin är dom kommer få en underbar katt i Kevin, han är en bra representant från Tawalli´s att ha utomlands!
    Trevlig helg och stor kramis

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck