Sidor

fredag 31 december 2010

Nyårsafton

Och det är väl lika bra att jag bloggar direkt nu på morgonen. Har lite jag ska göra under dagen, och vill gärna vara klar innan middagen för sedan ska jag bara sitta och ta det lugnt :-) Någon som trodde på det :-) Näääää, risken är väl att jag stickar eller något annat. För att bara sitta och ta det lugnt går ju inte riktigt när det gäller mig.

Igår var vi och hämtade hem  min torktumlare. Den är dock inte inkopplad än. Hyresvärden skulle göra det, men jag kan vänta till efter helgerna......tycker att dom kan få lite ledigt dom också. Men jag provkörde den genom att dra en förlängningssladd, och det gick hur bra som helst. Så idag ska jag tvätta katternas vita bäddar. Och när dom är klara så åker dom in i torktumlaren. Kommer bli kalas :-) Jag vet ju att det finns många som vill ha annat i julklapp/födelsedagspresent än vitvaror. Men ni anar inte vad glad jag är över torktumlaren. Den underlättar så mycket för mig.

Igår så klädde jag faktiskt om klösen också....inte illa va???!!!!! Och jag blev supernöjd. Men det tog sin tid. Först montera isär allt.......klä varje del, och sedan montera ihop allt. Är glad att jag tog en "förebild" Den fick jag titta på flera gånger för jag kom ju inte ihåg hur den var monterad från början.  Men jag satte aldrig dit det lilla röret för där var katterna ändå aldrig. Och så har jag vänt "kojan" åt en annan vägg så det passar mig bättre när jag ska fota alla bebisar tillsammans. Den lilla vägghyllan har jag tagit bort. Kommer att klä den i samma som klösen och låta den vara en del av klösen sen. Men jag hade inte tillräckligt med tyg för den så det får jag ta på måndag.

Sen så har jag bytt gardinerna i data och vardagsrummet. Blev nöjd med det också. Det var längesedan som jag hade längder av orsaken att det kom så mycket katthår på dom som jag hade besvär med att ta bort. Men nu så......av med dom, in i torktumlaren och sedan upp igen......hur smidigt som helst :-)



Vardagsrummet



Datarummet




Förebild på klösen




Och så här blev den när jag klädde om den :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck