Sidor

onsdag 29 december 2010

Tomtar och troll

Trollen finns i skogen och mina tomtar har idag hittat tillbaka till loftet....i detta fallet förrådet :-) Kände att jag verkligen ville ta bort dom idag och gjorde alltså det. Upp och köpte lite tyg och sydde nya gardiner till köket...denna gången i färger som går i lila. Ännu en gång.....Jag tror att jag gillar mina vita väggar för då kan jag ju fixa lite som jag vill med färgerna på mina gardiner. Resultatet ser du nedanför.....inget märkvärdigt men skön färg att vila ögonen på :-)


Benny fick ett ryck.....men tyvärr så varade det rycket i bara typ 10 minuter. Han ville möblera om i vardagsrummet vilket jag med glädje hade gått med på. Men så kom han på att han isåfall måste dra ny sladd till tv:n mm, mm så luften gick liksom bara ur honom. Men nu har ju idén föds hos honom så det blir nog att möblera om inom den snaraste framtiden. I morgon ska jag hur som helst byta gardinerna i vardagsrummet och i datarummet. Har fuskat och inte sytt, utan det är köpta längder med öljetter. Kanske orkar jag med att även klä om klösen....återstår att se. När det gäller möbleringen så är jag i och för sig glad att det inte blev idag för jag hade nog inte orkat. Bara att fixa köket som inte alls är stort tog nästan hela dagen. Många pauser då jag har värk :(


Och nu ni.....händer ju inte så ofta att jag sätter ut bilder på annat än mina katter....och emellanåt på vad jag har gjort. Men idag blir det en bild på en mycket MYCKET vacker tösabit. Jisses alltså, jag kan inte se mig mätt på henne.....bilderna alltså. Hon heter Angelina och är barnbarn till min kusin. Bilderna är lånad av Yasmin som är Angelinas farmor....en farmor som ser mycket bra ut.




Angelina








Så här ser det ut i köket nu :-)






1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck