Sidor

lördag 25 december 2010

God Jul

Snart bär det iväg till lilla mamma för att träffa syskon med familj. Vi (jag är ju croat) firar jul den 25 december och vi har alltid samlats hos mamma den dagen....förutom då för 2 år sedan när hon hade fått stroke och vi var hemma hos mig och Benny. Men, jag måste erkänna, det är inte, och kommer aldrig att bli detsamma som innan brorsan Darko dog. Under dessa år som han inte har varit med oss så har jag varit på väg flera gånger att bryta mig ur denna dagen hos mamma, men det blir inte så. Igår så var dagen helt ok.....Jag och Benny hade det så lugnt och skönt hemma hela dagen för oss själva. Benny kom ju hem efter många om och med i torsdags, det tog honom "bara" 15 timmars resa. Vi hade tänkt åka iväg en sväng till hans föräldrar, men det blev inte så då bilen vägrade starta. Blir ju så då jag inte har kört långa sträckor på grund av väglaget. Igår så var ju också Kevin och Kurt 16 veckor....vägning alltså :-) Kevin vägde 1642g och hade gått upp med 137g på en vecka. Kurt vägde 2042g och han har under veckan gått upp 185g. Har även vägt resten av katterna idag, och vågen visade
Fjodor väger 5021g. Han har plussat på 239g under veckan. Och det känns MEGABRA :-) Äntligen händer det något :-)
Suzie 3525g. Hon har plussat på 73g under veckan. Väger henne igen på tisdag.....då har det ju gått 2 veckor sedan parningen.
Jamie väger 2652g. Vägde henne för 2½ vecka sedan och under den tiden har hon gått upp 252g
Tindra då. Hon väger 3576g. Har inte vägt henne på länge, senast var den 3 december. Under denna tiden så har hon gått upp med 196g. Trodde inte det skulle vara så mycket ändå då både Kurt och Kevin diar henne. Konstigt.....hon låter dom dia, men hon ville inte dia sina egna ungar när dom var runt 6-7 veckor.
Jag har nu tagit bort Kurt från försäljningen. Han kommer alltså att bo kvar hemma hos oss. OM inte en viss person som vill ha honom och kalla honom för Merlin säger att hon vill ha honom. Då får han flytta. Kanske....Eventuellt :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck