Sidor

onsdag 1 december 2010

Nyklippt......

är jag idag. Hmmmmmm. Åååååå vad jag ogillar att klippa mig för jag gillar ju mitt långa hår. Men tyvärr så tillhör jag gruppen som aldrig fixar med håret. Det händer någon liten enstaka gång, och dessa gånger blir jag bara arg för att det ser ut som....ja, jag vet inte vad. Men sen så får jag sådana ryck som att jag ska klippa mig....kort.....Nu blev det ju inte superduperkort......det räcker precis till axlarna.....men det var MYCKET som åkte av. Nu slipper jag ha ont i huvudet för att jag går med tofs i håret hela dagarna. Och jag hinner vänja mig innan Benny kommer hem :)
 
Det har varit superfint väder idag också med solsken, men precis som igår så har det varit runt -12 till -15 ute. Så att bara sätta ut snoken utanför dörren var lite jobbigt. Trappen utanför är snorhal så idag har jag saltat den. Bara för det så kommer det väl att töa bort. OM vädret håller i sig imorgon så ska jag ta en tur till tippen. Slänger ju inte kartonger och annat i soptunnorna utan allting hamnar tills jag får ihop 2 säckar i förrådet och sen så kör jag in det till Smålandsstenar. Och det fylls på fort i och med kartongerna som sanden levereras/köps i.
 
Bebisarna är så mysiga nu. Dom kan ta sig tid att stanna upp för att gosa....och att bli kliade under hakan börjar dom gilla mycket nu....spinner högt och tydligt. Har sådan lust att väga Kurt men jag hejdar mig till på fredag. Han är ett äkta matmonster. Och han murrar och har sig med tassarna varje gång det kommer något extra gott till dom. Några bilder blir det inte idag........är ju snart fredag :-)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck