Sidor

fredag 3 december 2010

Millas bebisar 11 veckor

och nu börjar jag känna ångesten komma krypande....som vanligt kanske jag ska tillägga. Jag är ju heeeeeelt opartisk då jag säger, i detta fallet skriver att dom är superfina :-) Och jag känner det även när jag pratar med någon om dom......jag blir liksom stressad i mitt prat. Men å andra sidan så brukar jag väl vara det :-) Nu kanske, kanske till och med Kurt har hittat en familj som han får skämma bort. Inget som är säkert än, men i så fall så kommer han att hamna i Stockholm......vi får se. Pratade med Benny innan, och han sa just det igen.....OM han inte blir såld behåller vi honom. Lilla Kurtan som håller på att visa för dom andra hur man ska göra när man blir stor. Han har nämligen gjort lite övningar både på Kate och Kattis, faktiskt till och med på Kevin, men där gick det inget vidare.....Kevin tyckte det var äckligt att hålla på med sådant. Kommer så väl ihåg när Fjodor bara var 10 veckor och försökte para sin lika "gamla" syrra :-)

Idag så har Kattis haft besök från sin blivande matte. Lite tråkigt tycker jag att Kattis gör ALLT hon kan för att slippa vara i famnen. När man försöker så leker hon bara bläckfisk. Men som jag sa till Ingrid så tror jag att det beror på just nu att hon har alla sina syskon att leka med, och att hon......även dom andra....kommer att bli mycket gosigare när dom flyttar. Fick en present av Ingrid som jag tycker är bara så fräck.....och köpt här i Skeppshults gjuteri, det är en katt.....lägger in en bild på den :-) Tack ännu en gång :-)

Efter att Ingrid hade åkt så var jag tvungen att ta bilen in till Smålandsstenar för att handla lite. När jag kom hem så blev jag så där akut trött, jag var bara så tvungen att gå och lägga mig en stund. Alla katterna, stora som små låg och sov lite överallt. Men så snart jag lade huvudet på kudden så kom då.....en efter en......stora som små. Jag tror att jag somnade med handen "klappandes" på någon av bebisarna. Och när jag vaknade så hade klockan hux flux blivit 20.00 nästan. Det kunde ha slutat med att det inte blev något bloggande idag :-)

Jag har tagit lite bilder idag, men det har inte blivit så många. Som vanligt finns dom på hemsidan. Under den kommande veckan så har jag ETT stort projekt kvar....nämligen att fota alla bebisarna tillsammans. Har försökt redan, men det funkar inget vidare då dom vill åt alla håll. Kanske jag får be någon komma och hjälpa mig med vippan så att jag bara fotar. Jag bara MÅSTE få till en bild.....liksom tradition....det finns en bild på alla bebisarna på samma bild på dom andra kullarna i denna åldern. OCH jag har inte glömt ta kort på Kiefer....han ville helt enkelt inte vara med idag :)

Bebisarnas vikter idag är.
Kiefer 1132g +151g
Kate 1152g +198g
Kenny 1187g +81g
Kurt 1488g +171g
Katharine 1118g +68g
Kevin 1294g +57g


Kate




Kenny




Kurt




Kattis




Kevin




Kurt & Kevin




Kate & Kattis




Presenten jag fick av Ingrid. Passar så bra in i köket. Men helt klart häftmassa under för den är supertung :-)













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck