Sidor

torsdag 31 mars 2011

Filmer på bebisarna

Idag så blir det några filmer på bebisarna. Dom som leker med Mick är Natasha och Nicolas. Fast dagen med dom började väl kanske inte på bästa sätt. Förstår inte varför dom måste bajsa så mycket just på natten när jag sover. Imorse så fick alla bada lite.....dom bytte färg från rödsilver till gulsilver. Dom har inte riktigt kommit igång med magen när det gäller blötmat. Dom går på toa, det gör dom. Men vad hjälper det när dom både ska kissa och bajsa liggandes på sidan. Dessutom så är det ju såååååååå roligt att leka i toalådan. Eller....varför helt enkelt inte bara lägga sig där och sova????? Imorgon har jag tänkt att bada Tindra. Hon är verkligen i ett behov av ett bad med sådana lortgrisar till ungar som hon har.

Jag har ökat deras utrymme idag i och med städningen i "bolådan" Tror bestämt att dom gillade det......till och med Mick har varit inne hos dom ofta idag och lekt. Men när han ska sova så går han och lägger sig under bordet i vardagsrummet. Förutom matande av bebisarna och toaträning så har jag fått ett ryck och städat. Var iväg och köpte lite nya blommor till köksfönstret, dom andra flyttade jag till vardagsrummet. Så det blev även fönsterputsning, fast bara på insidan.....regnar ju idag. Sen så har jag äntligen fått toan ordentligt städad idag. Brukar ju ta det 1 gång i veckan riktigt då det dammar från sanden, men den sista tiden har det liksom inte hunnits med. Så nu känner jag mig riktigt nöjd.









1 kommentar:

  1. Tack för pratstunden...och kelet med både Mick, bebbarna & kurt....underbara kizzar allihop, men Mick is a very,very speciell little man!! Kan du inte skicka någon bild på superkatten Leo??? vore kul att ha på Lizas morfar och visa staffan, jag blev helt stum av hans ögon & storlek!!! //kramiz

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck