Sidor

fredag 1 april 2011

Tindra är badad

Och som vanligt när det gäller bad av någon katt hemma blir jag stressad, och det var inget undantag idag. Så när jag pratade med Mia som har uppfödningen Magny så frågade jag henne om hon hade lust att komma och hjälpa mig. Och som den pärla hon är så kom hon :-) Det gick hur bra som helst, mycket bättre än jag trodde faktiskt. Kanske jag ska ge mig på det själv nästa gång. Hur som helst, nu luktar Tindra gott igen och hon är superfin i pälsen.

Medans vi satt och drack kaffe så kom Mick och charmade oss. Han är ju som sagt i fasen att det är jättekul att klättra och bitas.......och när han leker så kommer ju klorna fram. Så igår så skulle jag testa att klippa klorna på den lille spjuvern. Med tanke på hans egna vilja som han redan har så trodde jag att det skulle gå åt skogen.....men icke. Han var hur lugn som helst......bara när den sista klon på ena baktassen skulle klippas blev han lite sprallig och ville ner.....tyckte väl att det var skittråkigt det som jag höll på med.

De är ju inte mer än 1 dag sedan jag ökade bebisarna utrymme, och det har hänt såååååå mycket bara under detta dygnet. Dom rusar fram , dom klättrar, dom försöker till och med klättra över plankan. Nicole är så supersöt när hon står på baktassarna och kikar över. GIVETVIS så är frestelsen för stor att inte plocka upp henne......eller någon av dom andra. Jag fick lite gjort idag, men det var inte mycket. Det är så svårt att slita sig från bebislådan när dom är vakna, man vill inte missa något. Dom är helt underbara. Jag är ju alltid kvällstrött, men med 7 bebisar är jag uppe lite extra. Alla tycker ju om att jag håller på med dom och dom tycker om att jag tar upp dom och gosar med dom. Så varje bebis får egentid uppe i famnen hos mig nu på kvällen 10-15 minuter ligger dom hos mig och "pratar" med mig. Nicole, Natasha och Nicolas somnade när jag smekte dom över nosryggen. Jag lovar, ingenting i världen existerar när man håller på med dom.

Fjodors dam Leeloo åkte hem idag. Det har varit många parningar, men som vanligt är det ju ingen garanti över att det blir något. Men idag var det ingen parning, även om hon fortfarande var i smålöp. Istället var hon bara arg och irriterad på Fjodor, och ville gärna ge honom en känga om han försökte. Så Fjodor tröttnade och sa till att han ville komma ut till dom andra en stund, vilket han givetvis fick. Leeloo började bli rastlös, hon ville ut hon också och stod och jamade vid dörren, så jag ringde matte och sa att dom kunde hämta hem henne.

Till sist måste jag skriva att Ingrid som har Pepsi (Katharine Hepburn) lurade mig så till den grad idag (första april) så hjärtat höll på att stanna på mig. Det är många år sedan som någon lurade mig på 1: april. Men att låta gråtfärdig i telefon för att Pepsi inte skulle må bra........ja alltså........jag hade inte ens kunnat drömma om att det var ett aprilskämt. Så jag gick på det. Fast det kom ett par tårar efter samtalet ändå.......av lättnad :-)

1 kommentar:

  1. ha,ha,ha...ja Tindra var riktigt lugn i badet!! Skulle vilja prova bada kurt & Fjodor....lite mer utmaning då de är betydligt större och starkare! ;))...pssst, min uppfödning heter Magni..med i istället för y.... ;)) //kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck