Sidor

torsdag 7 april 2011

Mick Jagger

Min underbara lilla bebis Mick får pryda bloggen idag med ett par filmer. Nu är det ju inte så att jag bara filmar honom för att han är favvobebisen. Nä, det beror på att dom andra inte är lika livliga än.....filmer på dom kommer också så småningom. Mick hade idag besök för första gången av sin blivande matte som blev väldigt förtjust i honom. När hon såg honom så hade hon inga ord, hon blev helt till sig. Och Mick charmade som vanligt. Själv tycker jag väl att det var liiiiiiiiite tråkigt att han hade svårt att vara still så länge som 1 minut........still blev han bara när han slocknade av ren utmattning efter allt bus. Tycker också det är kul för Annlotta ringde senare under kvällen och undrade om hon fick komma och hälsa på om 1 vecka igen :-) Och det är ju klart att hon får.

Även Nicole fick besök av sina beundrare idag. Hon är ju också så otroligt söt och charmig, man kan inte se sig mätt på henne. Och det är väl bästa att passa på nu för det dröjer inte så länge innan även hon och dom andra inte har tid att sitta och titta, och låta sig beundras i famnen. Micks entusiasm kommer säkert att smitta av sig. Alla är så superduktiga, jag är lika överväldigad varje gång att bebisar är så duktiga, både på att äta och gå på toa.

Snart är det dax för Holly att få sina små knottar, och det är så spännande. Alla ni som har hört av er till mig om långhåriga britter ska hålla koll på Ketys blogg för Holly kommer ju bara att få långhåriga bebisar. Och så ska ju Millie också ha, visserligen om knappt 2 veckor, men dom veckorna går fort.....håll ut Nicole :-) Är väldigt nyfiken på vad som kan titta ut där, främst för att jag kanske, kanske får se en liten cremehona, som jag kanske kanske inte kan låta bli att bli min :-) Förrästen, jag ångrar mig.....tiden går inte fort :-))

Jag följder ju lite andra bloggar än just "kattbloggar. Har bestämt mig för att länka till dom också. Den senaste bloggen som jag nu följer är det Vanessa som äger. Alla kollar ju inte BB (Big Brother) och inte jag heller, inte nu när hon inte är med. Men jag hittade hennes blogg som jag tror kan bli en intressant läsning. Även Josse har startat en ny.......lite feedback till henne skulle sitta fint :-)



1 kommentar:

  1. hi,hi,hi...han e bara för underbar lille Mickis!!!
    kul att han nu har vuxit i leksaken och att han finner stort nöje med den!!// kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck