Sidor

måndag 25 april 2011

Tindras bebisar 7 veckor

Veckan som har gått har väl kanske inte varit den bästa för bebisarna. Dom har varit dåliga, dom har spytt och haft diarré. Inte alla på samma gång, dom har löst av varandra, och det har bara varit under 1 dag, utom då för Noah som har varit dålig i 2 dagar. Allting är mycket bättre idag, och det har stabileserat sig........till och med för Noah. Så skönt. Och när det gäller vikten så är det bara Noah som har gått ner sedan förra veckan.....dom andra har trots allt gått upp även om det inte är så många gram som 1 vecka ger i vanliga fall. Men det tar dom igen till nästa måndag.

Nu kan man se lite mer av hur dom är, och det är hur kul som helst att se dom utvecklas.

Nikki är tjejen i gänget som inte räds för något, hon tar verkligen för sig. Emellanåt kan hon bli lite blyg, men det går över lika fort som det kommer. Hon är också den som är väldigt mammig och vill gärna sutta på Tindra.....även om det betyder att hon får göra det gåendes då Tindra inte har för avsikt att lägga sig ner och ge dom lite ro.

Noah är den försiktige lille killen. Han sitter gärna och funderar en stund om det är något nytt innan han vågar ge sig på det. Och han vill helst äta för sig själv, morrar om dom andra kommer för nära just honom.

Natasha är den som är höjdrädd. Hon verkligen hatar att man lyfter på henne, piper för allt vad hon är värd. Men när man ligger i sängen så kommer hon gärna upp för att gosa och då sätter spinneriet igång för fullt.

Neve är liten och nätt och väldigt feminin av sig.....när det passar henne. För oftast ser man henne ihop med Mick och då är det riktiga grabbatag som gäller. Snabb är hon också den lilla räkan och när hon kommer farande är det den röda pricken i pannan man ser på att det är hon.

Nicole är den i gänget som är lite fin i kanten. Hon leker och busar med dom andra, men ibland sitter hon bara och tittar på, precis som om hon inte vill rufsa till sin päls. Även efter maten är det hon som sitter och tvättar sig längst av dom.

Nicolas.......den stora nallen. För varje dag som går så vill jag behålla honom mer och mer. Han är så otroligt lugnt, stor.........och lat........liknar så mycket sin farbror Frank Sinatra (Kompiz) Dock är han inte lika rädd/blyg som Kompiz var.

Idag så har jag klippt klorna på dom för första gången, och det gick hur bra som helst. Det var bara Natasha som gnällde, hon tyckte väl att hon var för högt upp, men det gick snabbt och smidigt att bli klar med henne också. Den som var lugnast var så klart Nicolas....liksom.....är du klar snart eller? Jag somnar ju när som helst :-) Jag har även rensat deras öron och noppat örontofsarna.....fast tofsarna har jag noppat innan också. Måste ju vänja dom vid det.

Som vanligt har jag tagit massor av bilder på dom idag och som vanligt finns allting på hemsidan. Klicka å deras namn så kommer du till rätt sida :-)


Vikterna på Tindras bebisar idag är

Nikki 631g +45g....tingad
Noah 606g -19g....till salu
Natasha 733g +40g....tingad
Neve 623g +66g....till salu
Nicole 669g +93g....tingad
Nicolas 798g +68g....till salu









Noah






Natasha






Neve






Nicole






Nicolas


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck