Sidor

tisdag 26 april 2011

RoyalTail’s Beautiful New Moon

Eller som hon kallas för....Luna......vilket hon också kommer att kallas för här hemma. Med här hemma innebär att jag nu har tingat en ny liten hona som flyttar till mig i slutet av maj. Hon får redan flytta men jag har inga pengar för henne förrän bebisarna här hemma flyttar så jag får snällt vänta. Färgen då?????? Jaaaaa....gissa. Nä, inte rödsilver :-) Om ni kommer ihåg i Kurt kull så fanns det ju en hane...Kenny...som hade färgen chokladsilver spotted. Hade han varit en hona så hade han fått stanna hemma. Men tur var väl kanske att det inte blev så. Luna är också chokladsilver spotted, fast snäppet vassare....hon är PADDA. Alltså, kan det bli bättre. Hon kommer att föra in lite nytt blod här hemma vilket inte är en dag för tidigt.....om man säger så. Jag ska föra in henne på PawPeds....lite lättare att kolla stamtavlan då och eventuella parningar framöver.

Enda som jag kanske inte är riktigt nöjd med när det gäller henne är att hon har lite svag haka och panna, men i detta läget så spelar det ingen roll. Har kollat lite på PawPeds, men det finns knappt någon i denna färgen......bara en hona som är född 2007 och som inte har något stamnamn, hon heter bara Doris. Så det är lite svårt att luska fram mer, men några bilder har jag inte hittat. Förhoppningsvis så kommer lite fler bilder på Luna från uppfödaren innan jag hämtar hem henne....tills vidare får ni nöja er med bilderna som kommer här :-)

Planerna är då att hon ska paras Med Kurt framöver, sedan även Fjodor om han är fertil och så givetvis Kurt. Alla katterna hemma hos mig bär choklad så framtiden får utvisa vilka färger som kommer i mitt katteri. Rödsilver och chokladsilver....inte så dumt.....Och svåra färger båda två.

På gruppbilderna är det hon längst bort till höger.











6 kommentarer:

  1. Grattis och lycka till med Luna!!! Hon är verkligen söt!!

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Pannan behöver du nog inte oroa dig för men jag kan hålla med om hakan. Ska bli spännande att se fler bilder. Jag tror också hon får rätt bredd på skallen :)
    Kram
    Malin

    SvaraRadera
  3. Grattis till nya kissen!! Hon är helt underbar!! Blir spännande bebisplaner där ;) Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis, Lotta och STORT lycka till med vackra Luna!

    SvaraRadera
  5. Grattis till din nya lilla tös :-)!

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck