Sidor

söndag 1 maj 2011

Bebisarna busar/film

Bloggtorka kanske man kan tro att jag har haft dessa dagar....eller att något har hänt, men nej....så är det inte. Jag har helt enkelt inte haft någon lust att blogga. Ibland kanske det också är bra att ta någon fridag från bloggande vilket jag nu för tiden kan känna att det är helt ok. Innan fick jag ju alltid nästan lite ångest om jag inte skrev några rader.

Sedan jag skrev i tisdags har det hänt lite här. Om jag inte minns helt fel så var jag i Ullared på onsdagen. Behövde lite av varje där, framför allt skulle jag ha saker att fylla bebisarnas flyttväskor med. Och det var så roligt att gå där nere bland leksakerna. Det har kommit massor av nya saker, och jag riktigt frossade. Det är ju en av höjdpunkterna för mig att fylla deras kassar med både det ena och det andra. Och ingen kull får lika saker med sig. Fast det beror nog mest på att jag glömmer mellan varje gång vad jag skickar med :-)

Jag har fortsatt ute på altanen. Jag har sytt gardinlängder dit. Hade tänkt använda mig av tyg som jag hade redan, men det räckte inte. Så det blev nytt och det blev ett som jag har kikat på en längre tid.....lite sommarkänsla. Ska ju inte ha fönster, så när det regnar som värst så kan jag dra ihop gardinerna. Meningen har väl varit att taket skulle komma upp nu i helgen, men så blev det inte. Är inte klar där ute än. Ska ha någon form av list där gardinspiralerna är så det ser lite snyggare ut. Altanen ska målas vit....alltså det som var här när vi flyttade hit. Först då kan jag få upp panelvägg och måla den. Men blir det fint väder i veckan så ska jag få klart det hade jag tänkt mig. Några blommor går inte att ha. Jamie är på precis allt. Kanske inte när jag ser det, men så fort jag vänder bort huvudet så är hon där och nafsar. Dessutom så slipper jag få in getingar och humlor. Visserligen har jag blommor hängandes, men det kommer dom inte åt.

Nu är också rabatten på gaveln klar. Med min värk så fanns det inte en chans att jag själv kunde flytta på dom stenar som jag skulle ha dit, så jag frågade Linus (brorsans son) om han hade lust att komma och hjälpa mig.....vilket han också gjorde.....så gulligt av honom. Det tog ett par timmar. Sen var det ju dax att fixa iordning allt....placering av stenar, väv, jord och så klart växter. Hade ju bestämt mig för stenpartiväxter, mycket för att jag skulle slippa gräva och få så ont. Jag är nöjd över resultatet, även om jag tycker att det ser fattigt ut nu innan allting sätter sig riktigt och börjar blomma. För att få dit lite färgklickar så har jag även planterat lite penséer. MEN.........Jag känner mig själv. Jag kommer att gräva några hål i jorden framöver ändå. Vill plantera dit några enbuskar och rosor så det blir lite höjd på det också. Fast det får jag ta lite senare. Hyresvärden var här och tyckte det såg superfint ut.....och jag blev så glad. Även grannar som inte bor i området har varit här nere och pratat med mig medan jag höll på och tyckte det såg fint ut. Tog det bara lugnt i fredags då jag satt och glodde på det kungliga bröllopet, annars har det alltså varit fullt ös här. Det kommer bilder ....sen.......

Bebisarna växer så det knakar, och dom hittar på nya hyss varje dag. Dom ger mig så många goa skratt, dom är helt underbara att se på när dom är i bustagen. Satt och lekte med dom och busade, och som vanligt så missar jag att filma.......kommer på det alldeles för sent. När jag väl kom på det så var inte batteriet laddat så det blev inte så mycket filmat.





1 kommentar:

  1. Såååå fina och busigt gulliga dina bebsiar är!!!
    Skönt att du är på bloggen igen jag blev nästan orolig, men visst är det skönt med bloggpaus!

    Saknar dig kompis! KRAM

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck