Sidor

lördag 21 maj 2011

Luna & bebisarna

gillar varandra. Nu är det inte det minsta fräs från någon av dom. Och Suzie som tyckte att Luna var världens mest äckliga varelse som hon har sett......hon gullade med henne idag och hon tvättade Luna mycket omsorgsfullt. Och Luna spinner så gott. Det går nästan bra med alla utan Kurt, han fräser och har sig som bara den....och inte bara på Luna utan på alla bebisarna....och ibland på dom vuxna. Men det går snart över. Fjodor och Jamie bryr sig inte, och Tindra har tvättat Luna lite i pannan. Jag har gjort en sida till Luna nu :-)

Idag så har jag varit på hundutställning i Hässleholm. Där kan man snacka om utställning.....över 1800 hundar....Pust, stånk, stön :-) Var där med Micks matte som undrade om jag hade lust att göra henne sällskap. Lite skönt att komma hemifrån just nu med alla tankar som jag har. Kvar hemma var Benny och var "barnvakt"

Fjodor har ju Leeloo hemma hos sig igen. Igår så parades dom första gången, och det har även varit parningar idag. Kanske det tar sig denna gången, speciellt med tanke på att hon ligger "som hon ska" Och idag är hon inte alls på hugget mot Fjodor som hon har varit tidigare, nu får han vara gullig mot henne och tvätta henne.......så skönt.
Eddie Murphy har blivit pappa igen den 18:de fick jag veta igår. Det blev 2 silverbebisar.....hoppas på att få se bilder på dom senare.








Det är så fint ute i rabatten utanför nu när det mesta blommar av lökarna som ajg satte i höstas :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck