Sidor

söndag 29 maj 2011

Jamie och Jonny

När jag körde Jamie till hennes date igår så var jag nervös. Hur skulle hon reagera? Men det gick hur bra som helst. När jag öppnade transporten så spatserade hon ut som om hon bodde där. Hon gick runt och nosade medan hennes date Jonny spanade på henne. Jag och Helén lämnade dom för en kopp kaffe. När vi kom upp lite senare så låg Jamie och Jonny under samma stol. Så det gick snabbt för dom att bekanta sig vilket givetsvis kändes jätteskönt för mig. Så fick jag ett meddelande på kvällen av Helén.....dom hade parat sig :-) Om allting går väl nu då så blir det bebisar vecka 31.....runt den 2:a augusti. Givetvis så var jag ju tvungen att väga hene innan hon åkte, och vågen visade 3026g.  För mer information om färger kolla in min hemsida under länken "planer" Gå gärna in på Jonnys sida och se mer bilder på honom.



Nu har jag bara 2 bebisar kvar som söker nya hem. Det är Natasha och Nicolas. Jag hoppas att även dom får var sin familj att gosa med och att dom får flytta snart.......Dom är ju flyttklara nu.....imorgon är dom 12 veckor.

Natasha




Nicolas




1 kommentar:

  1. Åååhhhh så spännande grattis Lotta, skönt att parningen gick så snabbt! Det var så kul att träffa dig igår hoppas att vi snart träffas igen!
    Storkram och lycka till med allt!

    Nicole

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck