Sidor

söndag 8 maj 2011

Balkong/altan/kattgård

Jag har ingen bra bemämning för det så det får väl bli alltiallt då. Hur som helst så är jag nöjd med bygget. Hittills. Förra hösten så började hyresvärden måla husen, men dom kom aldrig hit. Så nu väntar jag att dom ska komma och måla, annars så får jag väl börja själv......orkar inte vänta. Jag vill få det färdigmålat inne så att jag kan sätta upp resten av panelen och även måla den. Panelen ska vara mot väggen där det är "luftspringor" På överdelen a sidväggarna hade jag tänkt sätta upp plexiglas, men attans vad dyrt det är. Har inte råd med det för tillfället så det får bli samma plast som jag har haft i vintras tills vidare.......vill ha skydd för blåst och regn. Men det kommer upp till sommaren iallafall.

Nätet på taket är kvar, men jag ska ta ner det så snart vi har satt upp reglarna som täcker luftrummen mellan taket och takreglarna. Man vet aldrig vad dom kan få för sig......katterna alltså....för dom klättrar.....speciellt Jamie som är superduktig på att komma ända upp. Tror i och för sig inte att hon kan ta sig igenom.....eller för den delen någon av dom andra katterna, men som sagt.....för säkerhets skull så vill jag inte ha några som helst lufthål. Att Benny satte upp taket kändes hur bra som helst, ännu ett steg i rätt riktning. Några blomlådor kan jag inte ha inne. Blir inte så mycket kvar då Jamie (så klart) lägger sig i dom. Så jag får ha hängande amplar istället. Går lika bra det. Gardinerna är sydda och uppe (som ni ser) men inte heller det är riktigt klart. Ska sy dit en kort kappa som jag kan vira....ska se ut som ett rep typ.....fast av samma tyg som sidgardinerna. Dom vill jag mest ha upp för att det ska se rakt ut. När det är spiraler så vill dom ju gärna börja sig lite, speciellt som jag ska knyta ihop lite i mitten på dom (sidgardinerna)

Rabatten utmed gaveln är också nästan klar. Ska planera dit lite högre växter hade jag tänkt, och planen är väl att få dit tujor. Något som är grönt året om, och som sagt.....har lite höjd. Lite fler marktäckande ska dit, men jag vill vänta med tills jag ser hur detta blir. Alla påskliljor som jag har haft börjar nu bli torra och dom ska i jorden......i slänten ovanför oss. Kommer att bli fint till nästa vår. Hur som helst....här kommer lite bilder :-)



























3 kommentarer:

  1. Så otroligt snyggt, du är ju sååååå duktig Lotta, storkram till dig och katterna, saknar dig!

    Kramis

    SvaraRadera
  2. såå fin måste komma och titta kram

    SvaraRadera
  3. Wow, vad snyggt!

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck