Sidor

tisdag 10 maj 2011

Viktminskning med 16,2kg

Jag borde vara stolt över mig själv och är väl det också, men det var inte lika kul att väga sig idag, eller för den delen mäta mig. Denna månaden har det inte hänt så mycket. Eller, jo det har ju hänt lite, fast åt det negativa hållet. 2 helger i rad så grillade vi. Jag åt absolut inte mer än vad jag har gjort den sista tiden, äter fortfarande inte ris, pasta, bröd och en massa annat. MEN, båda helgerna så drack jag cider. Och bägge helgerna gick jag upp 1½kg som jag sedan under den kommande veckan har kämpat med att gå ner igen. Helgen som var så grillade vi igen.....ingen cider......och ingen viktuppgång. Konstigt. Men jag tror absolut att det är cidern som har gjort att jag gick upp i vikt.....även om andra kanske har andra åsikter.

Tyvärr så mår jag ju inte riktigt bra i magen än, den krånglar med mig varannan dag ungefär......men inte så pass att jag vill till läkaren. Väntar fortfarande på remissen. Jag har återgått till att ta mina tabletter för klimakteriet, jag klarade helt enkelt inte av att vara utan mer. Vakna cirka 2 gånger i timmen....genomsvettig.....och har haft fashar MINST 1 gång i timmen resten av dygnet....inte så kul. Vet att tabletterna gör att man kan öka i vikt så jag tänker lite extra på vad jag stoppar i mig. Och först nu efter att jag har tagit dom i 3 veckor börjar allting fungera för mig igen. Ni som såg mig på utställningen i mars och på min födelsedagsfest........sedan dess har jag iallafall gått ner ytterligare 7,6kg. Under månaden som nu har varit så har jag bara gått ner med 1,7kg
Sammanlagt har jag nu gått ner 16,2 kg på 4 månader. Klappar mig själv på axeln.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker att du är jätteduktig :). Trist bara att magen krånglar.

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat Lotta, klappar dig åxå på axeln :D
    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. kanonbra resultat Lotta!! Det där med cidern har du helt rätt i...en klunk alkohol räcker för att kroppen ska vända om och "spara" på allt intag av fett och socker, bättre med light drycker, ICA har en päroncider light-den är skitgod!!!
    Hoppas du får din remiss snart och att magen ordar till sig! // kramiz<3<3

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck