Sidor

tisdag 17 maj 2011

Mick Jagger 12 veckor

Idag så är då Mick 12 veckor och "stora karln" Imorgon så kommer han att flytta till sin nya matte  AnnLotta. Idag har vi då varit hos veterinären för allt som behövs, och han fick ett OK.....skönt. Alltid lika oroligt när dom ska känna efter om kulorna sitter på plats, något som jag faktiskt inte brukar känna efter själv. Är lite rädd att jag eventuellt i så fall skulle göra något fel.

Att åka med honom var väl kanske ingen hit. Han skrek precis hela vägen hemifrån till Värnamo (4½ mil), och han bara hatade mig.....ville absolut inte vara instängd i en transportbur. Hos vet. ville han ABSOLUT inte bli fasthållen och han ville inte ha vare sig chippet eller vaccinationen. Han är stark den lille :-) Hon hade även problem med att besiktiga honom, för han blev topp tunnor rasande när hon började sträcka på hans tassar, ben och känna överallt. Så det tog sin lilla tid :-) På väg hem så pep han inte lika mycket.....han somnade 1½ mil hemifrån....stackaren var väl helt utmattad av allt som hade hänt. Allt detta för att han ville leka. För när jag pratade med honom och smålekte så var han hur stilla som helst när vaccinationen skulle in. AnnLotta får ha honom i framsätet imorgon så hon kan sticka in något finger till honom så han har sällskap. Han väger idag 1458g och har plussat på med 128g under veckan.

Och idag gott folk säger han tack och hej, vi ses på utställningar framöver. Sista bilderna på honom härifrån :( Fler finns som vanligt på hemsidan. Klicka på någon av bilderna bara.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck