Sidor

onsdag 18 maj 2011

Luna är hemma

Vackra Luna är nu alltså hemma. Och hon är bara sååååååååååååå läcker i färgen :-) Jag har gjort ett bra val.
Själv tycker Luna att läget är jobbigt. Mer eller mindre hela vägen hem pep hon, men så fort jag stoppade ett par fingrar i buren så blev hon tyst. Jag hade planer på att släppa ut henne här direkt, men det blev ändrat då hon är så rädd och skygg. Så hon är här inne i datarummet tills hon vänjer sig lite med dofterna här. Risken om jag hade släppt henne med en gång bland dom andra hade varit att hon hade sprungit iväg snabbt som attan och dom andra efter.....utgången på det vågar jag inte ens tänka på. Luna fräste för allt vad hon var värd så snart någon av dom andra kom intill transporten. Hon ligger nu under sängen. Jag har haft henne framme lite, pratat med henne och kelat. Mama ringde så klart och vile komma.....och hålla. Jajja.........likabra att vänja henne med en gång.

Resan gick hur bra som helst, tiden gick fort. Fast hemresan var väl ingen höjdare. Polisen hade satt en spärr på vägen där vi fick stanna. Dom var fullt påklädda för eventuella skott mot dom och med vapen. AnnLotta fick sätta händerna på ratten och jag på instrumentbrädan och så kollade dom inne i bilen. På radion fick vi veta efter bara 5 minuter att det hade varit ett bankrån i Flen, och att det hade skjutits mot polisen. Snacka om att både jag och AnnLotta blev svettiga.....ville bort därifrån så snart som möjligt.

Lilla söta underbara Neve är nu också tingad. AnnLotta hade funderat mycket på henne, och sa idag att hon ville ha henne också. Så Mick som flyttade idag kommer att få sällskap av Neve om bara 12 dagar. Skönt att det är lite flyt.

Passade på att ta ett par bilder på Luna när mamma höll henne :-)






3 kommentarer:

  1. sååå fin hon är lotta...grattis---

    SvaraRadera
  2. Stort lycka till nu med skönheten! Jag saknar henne så! Kram, Nathalie

    SvaraRadera
  3. Hon är så vansinnigt fin! Mycket bra val! Hela den kullen är så fin. jag önskar fler fotobomber av henne i bloggen:) Jag är numer ett fan. Hoppas på många silverungar i framtiden efter henne. Min andra favorit av din uppfödning dock är Ingrid. Fick hon aldrig ngr kattungar? Hennes bror skulle väl användas i din avel?

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck