Sidor

fredag 15 april 2011

Jag har syndat

Och egentligen behöver jag väl inte skriva det för jag tror väl inte att det är någon som bryr sig.....MEN jag har ätit årets första mjukglass, och det var så gudomligt gott. Jag är helt galen i mjukglass, och det unnade jag mig faktiskt idag då. Och som om det inte räckte så har jag druckit en cider, Mango-Hallon, även det var supergott. Men nu är det slutsyndat för ett tag framöver igen.Fast cidern var så god så jag tar nog en till,kanske, eventuellt :-)

Idag så har jag ändrat lite till bebisarnas fördel igen. Dom gillar att ligga under sängen här i datarummet så jag har satt mattor där så att det inte är så kallt på golvet. För kallt på golvet är det här.....gillas inte. Men det är bara att gilla läget. Jag går här och höjer/sänker värmen på morgonen och kvällen. Under dagen är det ok, men under natten så är det ju fortfarande rätt så kallt och det känns inomhus. För egen del så vet jag inte hur jag vil ha det, fryser och är varm och genomsvettig om vartannat. Finns väl inte så mycket att göra åt det just nu för jag vill inte börja med tabletterna för klimakteriet igen. Får hoppas på att det går över så småningom.

Idag så var Reino och Caroline här och kikade på bebisarna. Dom har redan en kizze från mig, Hayden Christensen alias Silver. Och nu så kommer dom att få ännu en bebis från mig, den röda honan Nikki ska flytta till dom. Känns så kul och bra att mina kattungeköpare återkommer. Lilla Neve charmade Reino totalt tror jag, men dom har redan en rödsilver i Silver så dom valde då Nikki :-) Och igår så var Micks matte och hälsade på honom. I tisdags så var Ingrid och hälsade på Nicole, och även Nevzeta var och hälsade på sin Natasha. Så kul med besök, så kul att dom kommer och hälsar på sina bebisar.

Imorgon ska jag åka till Lena och kika på L-kullen. Dom har ju nu redan hunnit bli 7 veckor. Även Mia som har Julian ska följa med för hon ska ha Liza i den kullen. Ska bli kul att träffa Lena igen och se alla bebbarna. Och lite skönt ska det bli att komma hemifrån....typ minisemester. Sen på söndag blir det en tripp till Halmstad och hälsa på Ingrid och se på Katharine Hepburn alias Pepsi i hemmiljö,. Ser jag framemot jättemycket. Hoppas på fint väder så vi kan gå ner till havet :-) Kameran kommer denna helgen att få jobba för fullt om man säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck