Sidor

onsdag 6 april 2011

Livet är underbart

Jag älskar mitt liv, jag älskar allt med det och vill inte byta det mot något. Att fylla 50 var precis så gott som jag trodde :-) Inte för att jag har blivit något klokare, det lär jag väl aldrig bli, men med åren så blir man mer självsäker, och man vet vad man vill. Jag har lärt mig att säga nej, vilket är ett under i sig, och jag har tagit avstånd av människor som ger mig negativ energi.......varför försöka med något som ändå inte fungerar? En del av dessa personer som jag har tagit avstånd ifrån gör inget annat än bakmålar andra....inte bara mig nu, utan i stort sett alla i sitt liv, och så är det ju så också.....dom står ensamma, och värst av allt.....dom skyller allting på andra. I detta fallet syftar jag på en viss person, många av er vet vem jag menar.

Som sagt, dessa personer som jag genom åren har vuxit ifrån saknar jag inte. Jag har helt underbara vänner, för att inte tala om MINA UNDERBARA KATTUNGEKÖPARE. Inte trodde jag väl att det skulle vara en sådan skön känsla att vara uppfödare. Visserligen får man mycket skit från andra, men det tar jag bara som en komplimang i detta sammanhanget.......Jag har en sådan otrolig fin och god kontakt med alla, och med några är kontakten mer......ni vet vilka ni är :-) TACK för att ni finns i mitt liv och förgyller det. Och framför allt....TACK för att ni tar så god hand om "mina" bebisar.

Lite annorlunda inlägg idag :-) Inte bara mina kattungar. Men tro det eller inte, ibland har jag annat än bebisarna bakom pannbenet. Fast det är svårt, det måste jag erkänna. Jag har så svårt att slita mig från dom nu, dom är så otroligt fina, och så otroligt roliga att titta på....när dom är vakna. Eller ja......när dom sover också. Lugnet som dom har ger en annan också lugnt.....en känsla som inte går att beskriva. Jag tycker det är så skönt att det funkar med maten för dom små. Men när dom har ätit så åker moppen fram.....små små tassavtryck överallt. Varför man måste stå i fatet när man äter är för mig en gåta. Nicole som ju är lite fin i kanten av sig när det gäller mat har kommit på att dom vuxna kizzarna minsann får något som är mycket godare, så där ränner hon och käkar istället. Och då hon står där och pratar med mat i mun så kommer ju så klart dom andra också för att kolla läget, och så smaskas det så det står härligt till. De är ju bara jag som är löjlig när det gäller deras mat......tror inte att dom kan tugga.....trots deras tänder. Men idag så visade dom klart och tydligt att dom visst kan det.

Att dom nu kommer ut i köket beror på att jag igår utökade deras utrymme.....igen. Och bara på detta dygnet så har det hänt otroligt mycket. Det gäller att hålla koll på var man sätter fötterna så man inte trampar på någon av dom. Speciellt när dom är vakna....så snart dom ser fötterna komma springer dom efter och ska attackera. Mick har jag fått ta upp flera gånger idag för att få honom lite lugn. Han springer som om han hade en raket i rumpan, det är alltså full fart på honom hela tiden.

Blommorna som jag fick av Nicole i födelsedagspresent satte jag upp hos min pappa och brorsan vid deras gravar........På det sättet fick dom också ta en del av dom. Hade ju dom här hemma och fotade dom bara, sedan dagen efter så åkte jag till gravarna. Kändes så bra, och det såg så fint ut. Tusen tack igen Nicole....helt underbara.





Idag känner jag för att lägga upp en äldre video......det är på James Dean :-)

4 kommentarer:

  1. Du kära Lotta, det värmer mitt hjärta att veta att "alla" fick på detta sätt vara med om din fina dag, och du är värd alla blommor i världen.

    Med att få lov att äga fina Doris som är så trygg och kärleksfull ska du veta att du gör ett toppenjobb som uppfödare, skit i alla idioter, det finns tyvärr gått om idioter, lägg ingen energi eller tid på dom!!!

    Massor av kramar och glad energi till dig kompis!

    SvaraRadera
  2. Vad fina blommorna blev på gravarna....pryder verkigen sin plats!!
    Som kattungeköpare kan jag bara säga en sak...jag har den bästa uppfödaren/vännen ever!! Sånt stöd & engagemang är inte många som visar. Är otroligt glad för att jag hittade Bullen hos dig och han är mycket lätthanterad pga ditt engagemang redan från födseln och har vuxit upp och blivit en lugn,harmonisk & trygg liten kisse och det har jag mycket dig att tacka för Lotta!! // kramizar

    SvaraRadera
  3. tack lotta för en underbart text i bloggen du inspirerar mig och ger mig livslust att leva..tack att du finns i mitt liv då och nu kram love you
    p.s. ringer d säkert i natt när holly börjar föda hihhihi

    SvaraRadera
  4. hej Lotta!
    tack för din fina komentar!
    Hoppas att du och din bebis mår bra!

    må bäst!
    Vanessa!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck