Sidor

onsdag 9 mars 2011

Mjölkstockning

Det var lite jobbigt igår kväll. Tindra fick mjölkstockning.....bara så där. Jag kände ju att hon hade lite på en av tuttarna, men sen på kvällen så hade hon massor. Bebisarna var oroliga, pep för att dom var hungriga.........Och det är ju klart, dom slogs om 3-4 tuttar för dom som det var mjölkstockning i ville dom inte veta av. Och inte gick det att ge dom ersättning, dom totalvägrade. Så igår kväll så masserade jag in olivolja i varje tutte på Tindra, och så var hon sysselsatt med att slicka sig ren. Vilket också gjorde att hon själv stimulerade bort mjölkstockningen. Idag är det MYCKET bättre, ytterst lite kvar och jag kommer att sätta dit lite olja igen innan jag går och lägger mig, så är det nog helt väck tills imorgon.Och alla bebbarna ligger idag återigen och mår bra....dom ligger bara och njuter med varsin tutte. Hon hade ju mjölkstockning förra gången med, och då masserade jag henne vilket resulterade i att det nästan blev värre. Och det funkade ju inte heller att sitta och massera henne hela tiden, och det var då jag smetade på olivoljan och märkte att det var bästa sättet att få allt normalt igen.

Även idag så fick Mick vara inne lite hos dom andra bebisarna. Jag kan se att han gillar det, och det ska bli skönt för honom när han kan vara där lite längre om dagarna. Försökte att sätta 1 av Tindras bebisar hos Suzie igår, men det fungerade inte alls. Hon blev helt stressad och förbannad. Hon gjorde inget mot bebisen, men hennes ögon höll på att pluppa ut, och andningen ska vi inte ens prata om. Så det gick alltså inte. Ska försöka igen om några dagar, kanske det går lite bättre sen. Vägning så klart på bebisarna idag.

Nikki 124g +25g
Noah 129g +22g
Natasha 156g +26g
Neve 119g +19g
Nicole 138g +23g
Nicolas 133g +11g
Om jag kollar på vikten så kan det hända att Natasha blir en kille. Vikten är mycket för en hona, men vem vet....det kan ju vara en stor hona :-)

Igår så skrev jag ju i bloggen att jag skulle skriva om min egna vikt idag. Men jag hoppar det. Jag tar det imorgon istället, datumet är ju då den 10:de och jag började den 10 januari.
Ja just det......Bara så där.....så kan jag berätta att det KANSKE blir bebisar här igen om 9 veckor ;-)

En bild på Tindra och bebisarna.......Tindra flötig på magen och bebisarna har också lite på sig, men det spelar ingen roll, det går bort. Huvudsaken är ju att Tindra blir av med mjölkstockningen.....eller hur????



2 kommentarer:

  1. Vilket bra tips! Jätte bra att veta :-)

    Hoppas allt går bra.

    SvaraRadera
  2. Sååååååå fina och så mysigt det ser ut!!!

    Skönt att du fick ordning på tuttarna!

    Saknar dig

    Kramis

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck