Sidor

tisdag 22 mars 2011

Mick är 4 veckor

Och livet leker för honom. Dom som trodde......bland annat jag......att han skulle sakna någon kompis/syskon att leka med trodde fel. Han leker med alla dom vuxna här, speciellt Jamie och Kurt tycker att han är en jätterolig leksak. Mick gillar ju inte att man tar honom på svansen och det har Jamie kommit på. Så hon älskar att reta honom just med svansen. Det ser rätt så kul ut. Hon ligger och väntar med en tass framför sig. Så snart Mick vänder ryggen till så är hon där och pillar. Idag har jag fått säga till henne flera gånger. Kurt leker kurragömma med Mick. Ja, dom är helt otroligt härliga. Mick har ju mycket spring i benen nu.....och det ser så kul ut när han sätter av i raketfart........svansen högt, och en rumpa som döljer resten av kroppen när man ser honom från baksidan. Han är också redan rumsren......Jag hade en liten toa till honom i hallen, och han hittar dit hur lätt som helst. Han har hittills varit lättast att få rumsren....jag har inte gjort något :-) Vikten på honom idag är 529g, och han har under veckan gått upp med 104g.

Suzie gick ju i löp för 2 veckor sedan, och jag lät henne och Fjodor para sig. men jag är inte säker på att det blir något. Nu när vi kom hem från utställningen så visade hon löpbeteende igen.. Jag har märkt tidigare att efter cirka 2 veckor så har dom visat att dom är på väg in i löp igen. Fjodor har trampat på henne, men jag har inte hört några skrik från henne, och det var inte många gånger det har hänt dessa dagar. Dessutom så har hon inte varit lika på Fjodor som hon var för 2 veckor sedan........hon har till och med försökt ge Fjodor en höger flera gånger just för att hon inte vill. Och när det gäller Fjodor. Han är nog liiiiiiite knäpp. Igår när han stod och höll på, hade nacktag om Suzie och trampade så kom ju givetvis Mick fram till dom. Jag blev lite orolig för hur Fjodor skulle reagera. Han släppte nacktaget på Suzie, fortsatte trampa samtidigt som han tvättade huvudet på Mick :-)

Tindras bebisar ligger fortfarande under sängen. Jag gjorde det så fint och bra för dom i morse, men det tyckte inte Tindra. Så hon vinner. Jag sa till Benny att det tar nog ändå inte så många dagar innan dom tittar fram självmant......och det gjorde dom i eftermiddags. En av dom hamnade lite väl långt från dom andra under sängen i förmiddags och pep. Själv kom jag inte åt bebisen. Men jag lockade på den och då kom den till mig så det var inga problem med att lägga tillbaks den hos sina syskon. Jag vill inte att tiden ska gå fort och att bebisarna ska bli stora så snabbt, men jag längtar till om 1-1½ vecka då jag kommer att försöka ge Tindras bebisar blötmat. Idag när hon låg på rygg så såg jag att det bara är 5 av tuttarna som används..........så det är ju inte så konstigt att det kivas om dom. Bebisarna har ju inte gått upp så mycket, men dom har ju inte gått ner heller så jag är nöjd.

Vikt ja!!!! Kan ju inte låta bli, även om jag bara skulle skriva om det månadsvis framöver. Jag vägde mig i morse, och vågen visade att jag nu har gått ner 10,3 kilo...sedan den 10 januari. Jag är nöjd. Men å andra sidan så har jag svårt att äta nu. När jag äter så orkar jag inte mycket, dessutom får jag ont och kramper i magen..

2 kommentarer:

  1. Vag MYSIG han ör lille Mick!!! ..och vilka stora fina ögon han har eller....prince charming ör ett passande smeknamn till denna goding! Kul att kunna följa deras utveckling och vad stora Tindras bebbar hunnit bli och vackra till tusen!!!//kram & hoppas du kryar på dig!

    SvaraRadera
  2. Bra kämpat med vikten Lotta, det syntes tydligt att du gått ner när vi träffades i helgen, snygging!

    Mick=ögongodis, Kurt=ögongodis, Mick+Kurt=Miljonermegaögongodis!!!

    Kramis

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck