Sidor

måndag 21 mars 2011

Utställningshelg för en 50-åring :-)

Ajjamännsan....äntligen blev jag 50 bast, och det blev jag ju i fredags, den 18 mars. Blev tyvärr inget bloggande, för tiden ville inte räcka till. Och jag kände att jag inte ville stressa upp mig, för även om jag kom hem från sjukhuset i torsdags kväll, så var jag inte riktigt bra än. Tog det väldigt lugnt hela helgen (tycker jag).

På fredagen så ringde telefonen många gånger, det kom blomsterbud, och jag packade. I vanliga fall så brukar jag gå igenom allting en extra gång för att se om jag har med mig allt, men inte i fredags inte. Jag kände att det skulle ta för lång tid och att jag inte riktigt orkade det. Vilket resulterade i att jag glömde ta med mig en del, bland annat skynket till Jamies tak. Men det gick bra ändå. Hon ville inte vara själv i buren, pep och hade sig, och Fjodor var likadan så dom fick vara tillsammans, och då blev dom hur lugna som helst.

Jag hade med mig Fjodor, Jamie och Kurt. resultaten var i lördags....Fjodor, CAGCIB, domarens bästa, nominerad.....Kurt, EX1 domarens bästa, nominerad......Jamie EX1 och bäst i variant. Söndag: Fjodor, CAGCIB (extra cert), domarens bästa, nominerad....Jamie EX1 och Kurt, EX1 domarens bästa, nominerad, bästa korthårshane 6-10 månader. Doris (Jane Seymour) fick BIV:et i söndags.

På fredagen bjöd jag på tårta till dom som var med och riggade, fick presenter av mina "kattkompisar". På mitt hotellrum stod en bukett med superfina blommor. På lördagen fick jag presenter igen och på kvällen var det rumservice :-) Tina, min fd granne kom på besök med sin kille. Fast den största överraskningen kom igår när det var uttagning för dom bästa katterna. Det blev uppfödarklassen, och jag hade inte anmält mig...hade liksom inte dom katter som man behövde. Och när dom ropade upp mitt namn också så protesterade jag och sa att jag inte hade anmält mig. Men dom menade på att det inte gjorde något, för dom hade räknat på det själva :-) Jaja......samma motståndare som vanligt, och jag var hundra på att hon återigen skulle vinna......vilket hon också gjorde. Jag grattade henne, fortfarande lite omtöcknad över att jag var med och skulle gå därifrån. Men se det gick inte....Lotta Wallin skulle vara kvar. Och DÅ kom jag på det....dom hade lurat upp mig för att gratta mig........dom kunde nog gissa sig till att jag annars hade smitit för jag har lite svårt för det där när det är så mycket folk. Men det hölls ett litet tal, alla hurrade och sjöng och jag fick presenter igen :-) Jag var SÅ NERVÖS, stod liksom och dansade lite smått när dom sjöng, men jag kan för allt i världen inte komma ihåg om jag tackade....ville därifrån så snart som möjligt :-) Jag hade med mig kamera, men inga kort blev tagna...jag orkade helt enkelt inte :(

Väl hemma hade Benny maten klar, men jag åt inte så mycket, orkade inte, och kände att jag hade lite ont i magen. Natten som var har jag haft feber och svettningar. Under morgonen så började magen göra ont igen, så jag har vilat hela eftermiddagen......utan resultat, har istället fått mer ont...och feber. MEN, jag har faktiskt ring sjukhuset. Om jag blev sämre under natten så skulle jag in akut, annars så räckte det om jag ringde kirurgen i morgon och pratade med dom. Hon menade på att så länge jag kunde gasa, och gå på toa så var det ingen fara, men om inget av det funkade.....då är det kris. Jaja....hoppas på det bästa.

2 kommentarer:

  1. och så missade jag det sista :C

    SvaraRadera
  2. Gud va roligt för dig att de gick så bra för dina katter!!!! Avis som fan...men var så väck hela helgen, så de var nog tur att jag höll mig hemma. Du måste kolla upp de där med magen ,läste om det på fass.se......hoppas du kryar på dig oxh mår bättre snart!!! //kramizzz

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck