Sidor

måndag 14 mars 2011

Tindras bebisar 1 vecka

och alla utom Nicolas har öppnat sina ögon......men han är på gång. Vikterna är väl kanske sisådär, men jag är nöjd ändå. Dom har nästan alla dubblat sin vikt nu sedan dom föddes. Men jag ska ändå i morgon försöka ge dom extra igen. Vem vet, kanske dom för för sig att det ÄR gott med annat än mammas mjölk. Dom följande dagarna så kommer jag väl inte se så mycket av dom. Det beror på att jag flyttade in Tindra till vardagsrummet idag.

Jag åkte till Gislaved med Fjodor, Jamie och Kurt för att få dom badade, och när jag kom hem igen så hade hon flyttat dom under klösen, och hon får ha dom där några dagar. Att jag flyttade på henne och bebbarna beror på att Tindra håller på att komma i löp, och Fjodor är väldigt sugen på ett nyp igen. Så för enkelhetens skull så får han ha ett rum för sig själv.....vilket i och för sig inte är fy skam.......rena lyxen för honom. Bättre det än igår kväll när jag kom på honom att försöka para sig med Tindra som absolut inte ville.....och som dessutom gav sina små mjölk. Under natten så har hon varit innestängd med sina små, och det har resulterat i att det inte har blivit så mycket sömn för mig då Fjodor kom in till mig titt som tätt och beklagade sig. Konstigt nog så är han helt tyst när han är här inne i rummet.

Mick äter för glatta livet, behöver inte truga honom en sekund. Maten på fatet i morse gav han sig på direkt......jag hann inte ens ta dit honom.....han hittade dit själv. Så det är ju bara så att han är hungrig, och då får den lille mannen äta så mycket han vill.....eller ja, nästan. Måste ju få magen att vänja sig också. Men som det ser ut nu så verkar det funka.
Har tagit en hel del bilder på dom. Som vanligt så finns dom flesta på hemsidan.

Vikterna på Tindras bebisar idag är

Nikki 196g +11g
Noah 194g +7g
Natasha 220g +16g
Neve 182g +11g
Nicole 192g +4g
Nicolas 217g +22g


Nikki





Noah





Natasha





Neve





Nicole





Nicolas


1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck