Sidor

onsdag 16 mars 2011

Akut till sjukhus

Hmmmmm......Jag hann inte skriva så mycket innan. Blev så illamående igen och spydde, så det var bara att stänga ner denna datan och gå bort till mitt rum och lägga mig.

Från början då. I måndags eftermiddag så började jag få ont i min mage.....riktigt ont alltså. På tisdagen så var jag nere hos läkaren men dom hade ingen tid att ta emot mig så jag brydde mig inte om det. Igår framåt kvällen så tyckte jag att jag mådde lite bättre, men under natten så var jag vaken och uppe flera gången på grund av värken i magen.

Imorse så kändes det lite bättre igen, så jag åkte iväg på lite ärenden. När jag kom hem så parkerade jag bilen utanför......tänkte nämligen städa ur den inför utställningen. Men det blev inte så, för jag kunde knappt ta mig ur bilen. Väl inne igen så ringde jag läkaren och fick en tid 40 minuter senare. Därifrån fick jag en remiss till kirurgen i Värnamo.

Efter en hel del stick och prover så fick jag veta att ett av värdena (kommer inte ihåg vad det hette) skulle ligga mellan 8-10. Mitt värde låg på 150 så jag hade/har en kraftig infektion i magen. Så det blev till att kolla igenom hela magen. Det visade att jag hade fickor på utsidan av min tarm och att det var illa. Dom lade in mig under protester från mig....dom sa att det kunde gå riktigt illa om en av fickorna sprack. Så dom har satt in aggresiv antibiotika för att få allting bra och för att få ner min feber som ligger på 39.

Om varannat så mår jag riktigt illa och måste spy, och jag tror att det beror på att jag har fått morfin.Jag är verkligen inte glad över att behöva vara här......jag hinner liksom inte, men MÅSTE. Imorgon så skulle jag ju slinga håret, och på fredag,, min 50-årsdag skulle jag iväg till Varberg och utställningen där i helgen. Hur allt blir nu har jag ingen aning om. Får se imorogon om antibiotikan har hjälpt.

Mamma är hemma med alla katterna, och jag tycker att det är så jobbigt med tanke på alla bebisarna. Måste ju mata Mick, vilket jag har fått tala om via telefon om hur hon ska göra.

Om du undrar så sitter jag på sjukhusets dator och bloggar.....känner att jag måste uppdatera er om vad som händer.

12 kommentarer:

  1. Aj,aj,aj..hoppas de inte är nått allvarligt!!!
    Själv har jag åkt på influensa...igen!! Hoppas bara inte utställningen blir drabbad, för nån av oss!! //Kram & krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Kramar dig jättemycket och tänker på dig!!!
    Lena o alla kizzarna

    SvaraRadera
  3. Men stackars Lotta vännen! Tänker på dig och jag hoppas att vi ses på fredag. Men DU vet väl att hälsn går före!!!!
    Kram i massor.
    Eva

    SvaraRadera
  4. Men herregud Lotta! Jag hoppas verkligen det vänder snabbt det här, så du blir frisk fort! Tusen krya på dig -kramar till dig vännen ! <3 Hoppas nån kan hjälpa dig med dina ögonstenar, om jag kan vara till nån hjälp så säg till!/ Kristina.N

    SvaraRadera
  5. hej lottis,,

    säg till om du behöver hjälp med kissarna,,jag kan hjälpa till,,jag hoppas du kryar på dig o du blir super frisk igen,,pusssssssssss

    zeta

    SvaraRadera
  6. Camilla Karlsson17 mars 2011 kl. 07:12

    Hej Lotta
    Å, vad tråkigt att du inte mår bra men jag hoppas att du kommer att må bättre tills helgen, utställningen skulle inte bli detsamma om inte du är där. Krya på dig.
    Kram Camilla K

    SvaraRadera
  7. Jisses Lotta! När jag tittade på loggen och såg att du åkt till sjukhus kom jag på, hon har bergis fickor på tarmen (har en kollega som haft det). Ta nu riktigt bra hand om dig och krya på dig och jag hoppas alla medikamenter hjälper snabbt!
    Många kramar
    Malin

    SvaraRadera
  8. Hej Lotta
    Tänker på dig och hoppas på snabb bättring

    Många kramar//Anneli

    SvaraRadera
  9. Oj vilken tur att du gick till läkaren!!
    Var rädd om dig det är det viktigaste.. Visserligen förstår jag att du tänker på dom fyrbenta där hemma men dom vill nog också ha en frisk matte. :) Kram Lotta och Krya på dig!
    Ulle

    SvaraRadera
  10. Lotta!!!
    Jag vet precis vad Du går igenom och hur det känns!!! Det var exakt det här som jag råkade ut för och det kunde, som Du så riktigt påpekar, ha gått riktigt illa!
    Krya på Dig och framför allt: ta det lugnt! Utställningar och födelsedagar kommer igen och igen och igen... Huvudsaken är att Du blir frisk! Kram!//AnnLotta

    SvaraRadera
  11. Kära Lotta, så jobbigt för dig om det finns något jag kan göra så säg bara till!!!! Hoppas att medicinerna hjälper dig och att du snart mår bättre, utställningen blir inget rolig utan dig men lova att du tar hand om dig!!!
    Om du behöver min hjälp säg bara till!

    Tänker på dig massor och skickar många STORA KRAMAR till dig kompis!

    SvaraRadera
  12. Skickar en stor krya-på-dig kram!

    Hoppas du piggnar på dig fort!

    /Anngert

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck