Sidor

måndag 7 mars 2011

Tindras bebisar födda

Det blev så att hon gick 65 dagar denna gången. Igår hela eftermiddagen och kvällen var hon orolig, hon ville jag skulle massera hennes mage hela tiden. Och det fick jag göra även under natten. Jag blundade nog till någon gång, men så snart jag inte hörde henne spinna längre, så var mina ögon uppspärrade. Hon är helt otroligt duktig när det gäller att få fram bebisarna. Inte ett knyst en enda gång. Alla kom med sina huvuden först, och det hela har gått mycket snabbt. Tyvärr så har jag jättesvårt för att se könen än, men det kommer. Zeta som är intresserad av en liten frågade om hon fick vara med, och det fick hon. Jag trodde ju att det skulle komma något igår kväll så hon var här ett par timmar redan då. Sen så messade jag henne imorse att nu var det på G. Det har varit skönt med både sällskap och hjälp.....speciellt eftersom det gick så snabbt mellan bebisarna. Hon navlade av alla bebbarna själv, och lämnade ingenting kvar, om ni förstår vad jag menar. Det fanns ingen chans att jag kunde ta moderkakorna från henne. Trots allt det så har hon smällt i sig blötmat och druckit vatten. Jaha.....vad blev det då :-)

1:an född kl.07.58 färgen är röd, vikt 87g
2:an född kl.08.17 och är röd, vikt 98g
3:an född kl.08.45 och är rödsilver shaded vikt 106g
4:an född kl.08.58 färgen är rödsilver shaded vikt 84g
5:an född kl.10.06 och färgen är rödsilver shell vikt 105g
6:an född kl.11.02 och är rödsilver shaded, vikt 97g
Kan hända att dom röda är mönstrade, är inte riktigt säker än. Och att det finns ännu en shell. Den fick mycket blod på sig så det är lite svårt att se för tillfället. Könen återkommer jag med senare :-)

DESSUTOM. Trots att Tindra nu ligger med en bebis vid varje tutte och njuter av dom små, samtidigt som hon både har tvättat sig och vilar så är jag rätt så säker på att hon har en bebis till i magen. Det kan bara inte vara hennes livmoder som jag känner......för det rör sig. Men så länge som hon inte har krystvärkar så är det lugnt. Det kan ju gå någon timme emellan ibland. Och jag kan ju ha fel, även om jag nu inte tror det själv just nu (får väl igen detta sen)


Detta är Tindra igår kväll. Både Jamie och Suzie hjälpte till att tvätta hennes mage och tuttar.....duktiga tjejer :-)







Tindras bebisar, iallafall 6 av dom.......















7 kommentarer:

  1. Ett stort GRATTIS!
    Skönt att allt gick bra och att både Tindra och ungarna mår bra. Hur många ska du behålla ur denna kullen med så många cameos ;-)
    Många kramar till er alla!
    //Anneli

    SvaraRadera
  2. Helt underbara och vilken fin mamma Tindra är och så duktig!!!!

    STOR Bamsekram, storasyster Doris hälsar

    SvaraRadera
  3. Grattis till en ny fin stor kull! Vilka ljuvliga färger, nu får Mick konkurrens...

    SvaraRadera
  4. Herregud vad jag ÄLSKAR dina katter! Jag går som på droger sedan jag hittade den här bloggen, kan inte sluta kika in och titta på alla fina katter. Önskar nästan man fick flytta in hos dig....Har själv en ljuvlig perser/skogskisseflicka hemma, men drömmer om att ha minst fem katter. Så fort vi flyttar till något större vill jag återkomma och köpa en av dina underbara brittiska korthår. Tindra måste vara en av de mest fantastiska jag någonsin sett, mysigt att Jamie och Suzie också hjälper till ;) /Malin S

    SvaraRadera
  5. Grattis vännen och stor kram!!!!

    SvaraRadera
  6. Grattis till de små spinnmaskinerna :)!

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  7. Grattis en gång till!!!
    Kram
    Lena

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck