Sidor

tisdag 1 mars 2011

Suzies bebis 1 vecka

Idag är Mick redan 1 vecka :-) Och han har idag öppnat bägge ögonen. Inte sådär vidöppet, men han har öppnat dom. Så mycket till bilder blev det inte tagna idag på honom, har ärligt inte tänkt på det förrän nu när jag skulle blogga. Och jag har fortfarande inte matat honom, han verkar bli mätt med det som Suzie ger honom. Fast när jag kom upp imorse så var jag lagom nervös........Mick låg inte i lådan. Suzie hade flyttat på honom någon gång inatt och han hade inte gett något ljud ifrån sig.....annars så hade jag hört honom. Han låg nu istället under bordet i vardagsrummet. Och jag brydde mig inte om att ta tillbaka honom till lådan för Suzie hade med all säkerhet tagit ut honom igen. Dessutom så såg han inte ut som om att han mådde dåligt av att ligga där. Och så har just Mick haft besök från Halmstad idag :-) Tror bestämt att både Ingrid och Camilla blev kära i honom.Idag väger han 219g och har under dygnet gått upp med 15g. Förresten.....den lille har till och med tvättat sig själv idag vilket jag tycker var väldigt tidigt. Och det känns skönt att både Ingrid och Camilla såg det......han visade att han minsann kunde.

Tindra har tagit det lugnt idag också...som vanligt kanske ska tilläggas. Men hon har börjat leta efter "sitt" bo. Och det har hon inte gjort tidigare....först ikväll gjorde hon det. Hon har mest legat på golvet inne på toan dom sista 2-3 veckorna så jag satte dit en låda, men den verkar inte intressant. Vi får väl se vad hon väljer. Och det ska bli så spännande att se vad som döljer sig i hennes mage denna gången..

Kety har nu också börjat blogga. Holly är ju dräktig och jag har berättat för henne att en blogg är mycket bra att ha när man ska ha eller har bebisar. Visserligen uppdaterar jag min hemsida rätt så ofta, men min blogg skriver jag ju i nästan varje dag. För att inte tala om min sida på FB.....där uppdateras ibland flera gånger om dagen :-) Jag har satt ut en länk till henne här vid sidan av där jag visar alla andra bloggar som jag följer.





2 kommentarer:

  1. Ögongodis!!!!!!!!!!!!!!!! Vilken snyggis!!!!!

    Kram

    N

    SvaraRadera
  2. Han e ju så söt så de värker i hjärtat!!! //kram mia

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck