Sidor

torsdag 3 mars 2011

Tindra växer

med rekordfart, och det känns nästan som om att hon kommer att spricka precis när som helst. idag så har hon haft förvärkar och hennes mage har blivit som en stor fyrkant. Och flera gånger under dagen så har jag fått gå och leta efter henne. Till att ha vilat/sovit på golvet i toan nu i 2-3 veckor så var hon plötsligt inte där så mycket idag. Det är dag 61 och på bara 5 dagar så har hon ökat med 204g. Kommer nog att sova lite oroligt inatt, även om jag nu inte tror att hon får än. Hon har följt förra kullens mönster i stort sett till punkt och pricka, det enda som skiljer sig är att hon inte är klistrad efter mig nu dom då. idag väger hon 4689g och har fram till nu gått upp 1043g. Ska jag gissa så tror jag att hon får 5 bebbar denna gången också....men jag kan mycket väl ha fel :-)

Igår så påbörjade jag sy ett burskynke till Ingrid......Pepsi ska ju med på utställningsdebut om 2 helger.....spännande. Meningen var att jag skulle göra klart det igår men jag orkade inte. Tänkte fortsatt idag men det blev inget av det heller. För när jag var i Gislaved igår och noppade brynen så passade jag på att köpa blandfärs på Kvantum....dom har ju storpack. Så jag kände att jag ville fixa det idag. Köpte 4 kilo så jag har drillat 4 kilo köttbullar + allt annat som jag har i. Så hela eftermiddagen har gått åt att göra dom. Är lite orolig att jag inte hinner att göra dom nu när jag har så mycket framför mig. Framför allt då här väntas bebbar igen.

I morse var jag och tränade, och har gjort det varje dag hela veckan igen. Men det tar emot nu. Har värk under fötterna. Brukar ju gå 50 minuter på löpbandet, men i tisdags gick jag bara 30 minuter, jag klarade bara inte att ta några fler steg. Och igår så gick jag 45 minuter.....idag 50 igen, men det var superjobbigt. Mycket tror jag att det beror på att jag har kassa skor så jag bör nog investera i ett par som är gjorda för att just gå på löpband, eller om jag skulle få för mig att gå ut och gå. Och idag så testade jag en maskin som ska stärka magmusklerna. Bad instruktören hjälpa mig att visa för jag kommer inte ihåg hur det var förra gången. Blev inte så många kan jag ju tala om.....jisses vad det gjorde ont i magen. Och jag har känt av det under hela dagen. I morgon bitti är det dax igen......det vill säga om inte Tindra får mig på andra tankar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck