Sidor

måndag 28 mars 2011

Min 50-årsfest

Vilken otroligt lyckad kväll. Jag har inga ord över hur glad jag är över alla som ville komma och fira mig. På min bjudningslista var det sammanlagt 58 personer, och av alla dom var det bara 3 som inte hörde av sig om dom kunde komma eller inte, Bennys storebror och Bennys döttrar. Helén tackade nej för hon kunde inte. Men alla dom andra tackade ja, och alla kom. Utom min älskade Lena som har Bus och Mia, hon ringde kvällen innan och sa att hon tyvärr inte kunde komma för hon mådde inte bra. Så på festen var vi 55 personer, räknat med mig och Benny då :-)
Och allting klaffade, blev precis som jag hade tänkt. Nervös var jag ju så klart, inte för att träffa alla, men jag är ju inte mycket för det där med att prata inför en STOR folksamling, ,och kvällen till ära så ville jag ju hälsa alla välkomna. Dessutom så skulle jag ju öppna alla paket = läsa vad som stod på korten och stå på scenen. Svettigt värre, men det gick bra. Tog lång tid för jag hade verkligen många många paket att öppna :-)
Så tack nu till er alla som var med och förgyllde min dag......Ett minne för livet.......verkligen.


Att lägga ut alla bilder på bloggen går ju inte. Men alla finns ute på Facebook, och dom albumen går att titta på av alla. Så klicka på länkarna nedanför.

Album 1

Album 2

Blommor och presenter

2 kommentarer:

  1. Kära Lotta!
    Jag tänkte på dig HELA kvällen och jag har tittat på bilderna i dag o ser och har hört talas om i hela västsverige vilken fantastiskt lyckad fest du hade. Det blir ett minne för livet!
    KRAM PÅ DIG och så ses vi snart
    Lena och alla kizzarna

    SvaraRadera
  2. TACK Lotta för en toppenfest och att jag fick sova över hos Er!!! Ni är så gulliga du och Benny och er stora fina familj!!!

    Saknar dig redan och hoppas att du och Anneli kan komma och hälsa på när kattungarna har kommit!

    Storkram till er alla och en megapuss till världens charmigaste kattunge Mick!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck